Namık Kemal Ortaokulu İtalya yolunda

Namık Kemal Ortaokulu İtalya yolunda

KURUMLARDAN PROJEYE DESTEK

Namık Kemal Ortaokulu İtalya yolunda

Madde Bağımlılığı Mücadele Projesi kapsamında Türkiye´de ve Kırıkkale´de bir ilki gerçekleştiren Namık Kemal Ortaokulu idaresi, İngilizce öğretmenleri ve öğrencileri, İtalya´ya gidiyor.

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER KATILACAK

İtalyan gezisine, Okul Müdürü Özcan Güventürk,  öğretmenler Seda İleri, Ferda Öztürk Uysal, öğrenciler, Zeynep Aslı Saygılı, Doğukan Çevik, Muhammed Semih Kütükçü, Yağmur Tuncay, Elif Gökçe Erkuş, Zeynep Turgut, Berat Ahmet Akgül, Emir Ayvalık, Yalçın Gülşen ve Güler Şeyda Şimşek katılacak. 

10 GÜN KALACAKLAR

İtalya´da 10 gün kalacak okul, burada bulunan okul ve kamularda afişler ve slaytlar eşliğinde İngilizce tiyatro gösterisi sunacaklar. 10 günlük süre içersinde Hıristiyanların manevi ülkesi Vatikan´ı ziyaret edecekler. Ziyaret esnasında alkol, sigara ve uyuşturucunun zararlarını herkese anlatacaklar. Okul, ikinci ziyaretini Mart ayında Yunanistan´a gerçekleştirecek.

İLK ULUSÖTESİ TOPLANTI

Avrupa Biriliği Erasmus+ Ana Eylem 2 KA219 Okullar arası stratejik Ortaklıklar Projesi kapsamında Kırıkkale Namık Kemal Ortaokulu ?Madde Bağımlılığıyla Mücadele? isimli projesi için İlk gezisi İtalya olacak. Ardından Yunanistan, Polonya, Romanya ülkeleri takip edecek.

KOORDİNATÖRLÜĞÜ NAMIK KEMAL´DEN

Namık Kemal Ortaokulunun Koordinatörlüğünü üstlendiği projeye geçtiğimiz aylarda İtalya, Yunanistan, Polonya ve Romanya´dan 13 öğretmen katıldı. Namık Kemal Ortaokulu Koordinatörlüğünde yürütülen Uluslararası bir öneme sahip olan Madde Bağımlılığı ile Mücadele konusu tüm ülkelerin ortak sorunu haline geldi. Bu sorunla baş etmek amaçlı bu proje üzerine çalışmaya karar veren İngilizce Öğretmenleri Ferda Öztürk Uysal ve Seda İleri bu projeyi gerçekleştirdi. Türkiye Ulusal Ajansı tarafından hibe edilen bu proje 2 yıl devam edecek.

KURUMLARDAN PROJEYE DESTEK

Projenin yaygınlaştırılması için Okul birçok etkinlik gerçekleştirdi ve bu kapsamda Kırıkkale Milli Eğitim Müdürü, Kırıkkale Belediye Başkanı ve Kırıkkale Valiliği ziyaret edildi. Ayrıca misafirler proje kapsamında il içinde Nur Camii, Silah Müzesi, Çeşnigir Köprüsü gezdirildi. Aynı gün akşam Keskin İlçesi Taş Mektep´te (Hacı Taşan Kültür Merkezi) müzikli yemek verilirken, Taş Mektepteki etkinliğe Namık Kemal Ortaokulu öğretmenleri de katıldı.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti