NACİYE PEHLİVANLI SARAN LİSESİ, ANADOLU LİSESİ OLDU

NACİYE PEHLİVANLI SARAN LİSESİ, ANADOLU LİSESİ OLDU

Milli Eğitim Bakanlığı Genel liselerin, Anadolu liselerine dönüştürülmesi projesi kapsamında Naciye Pehlivanlı Saran Lisesi yeni eğitim öğretim yılında ?Naciye Pehlivanlı Saran Anadolu Lisesi? olarak faaliyete başlayacak.

DOĞRU BİR KARAR
Proje kapsamında 2011?2012 eğitim öğretim yılında Anadolu Lisesi olarak faaliyete başlayacak olan eski adıyla Naciye Pehlivanlı Saran Lisesi Müdürü Aydın Keleş bir basın açıklaması yaptı. Keleş ?Okulumuz Bakanlığımızın ülke genelinde uygulamada olan genel liselerin Anadolu liselerine dönüştürülmesi projesi kapsamında yeni eğitim yılından itibaren Anadolu Lisesine dönüştürülmüştür. 2011-2012 eğitim yılında 210 öğrenci alınacaktır. Bazı çevreler bu durumu eleştiriyorlar ama zamanla ne kadar doğru bir karar olduğunu anlayacaklardır? dedi.
 
EN ESKİ LİSELERDEN
?Bunun neticesinde mesleki liselerde ara eleman yetiştirilirken Anadolu, Fen ve öğretmen liselerinde de akademik eleman yetiştirilecek ve başarı alınacaktır? diyen Keleş ?Okulumuz ilimizin en eski ve köklü liselerindendir. Geçmişi başarılarla doludur. İlk öğrencilerimizi bu eğitim yılında alacağız. 4 yıl sonrada inşallah ilimizin en başarılı Anadolu liselerinden birisi olacağız? dedi. Keleş ?Bildiğiniz gibi 3 yıl önce adımız Naciye Pehlivanlı Saran Lisesi olarak değiştirildi. Kırıkkaleli iş adamı Sayın Sadettin Saran tarafından 15 derslikli ek bina yaptırıldı ve Kurtuluş Lisesi olan adımız Naciye Pehlivanlı Saran Lisesi oldu. Şimdi ise Naciye Pehlivanlı Saran Anadolu Lisesi oldu? şeklinde konuştu.
 


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti