MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

SAHADA OLMAK MESLEKİ GELİŞİMİ SAĞLIYOR

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu öğrencileri Kırıkkale Valisi başta olmak üzere şehirdeki bazı yöneticileri ziyaret ettiler.

ÖĞRENCİLERİN UYGULAMALI DERSİ

Sungurlu MYO Yönetim ve Organizasyon Bölümü Başkanı Dr. Gamze Ebru Çiftçi´nin yürüttüğü ders kapsamında, Yahşihan Belediyesi, Sungurlu Belediyesi ve Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şubesinin katkılarıyla düzenlenen gezi ile öğrenciler Kırıkkale yöneticilerle buluştu. Kırıkkale Valisi, Belediye Başkanı ve Yahşihan İlçe Belediye Başkanını ziyaret eden öğrenciler, idarecilikle ilgili yönelttikleri sorularla bilgi dağarcıklarını geliştirdiler.

SAHADA OLMAK MESLEKİ GELİŞİMİ SAĞLIYOR

Valilik ziyareti sırasında Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, sahada olmanın mesleki gelişime katkısına değindi. Yüzme sporundan örnek veren Vali Haktankaçmaz, ne kadar yüzmenin teorisi öğrenilse dahi suyun içine girilmeden yüzmenin öğrenilmeyeceğini, yöneticiliğinde buna benzediğini ifade etti. Öğrenciler, Yahşihan Belediye Başkanına yaptıkları ziyareti ilçede bulunan Anadolu toprakları üzerindeki ilk demir köprüde gerçekleştirdiler. Hem ilçe tarihini hem de demir köprünün önemini öğrencilere anlatan Yahşihan İlçe Belediye Başkanı Ahmet Sungur, ?Kırıkkale ziyaretleri sırasında bizleri de ziyaret eden öğrencilerimizin hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Türkiye´de idareci olma hem çok keyiflidir hem de çok zordur. Türkiye şartlarında idarecilik yapan kişiler öncelikle kanundan ayrılmayacaklar ve insan haklarını takip edecekler. Halkla ilişkileri iyi tutmak durumundalar. Onlara tavsiyemiz dürüst olsunlar, düzgün olsunlar. Türkiye Cumhuriyeti´ne bağlı vatandaş olsunlar. Ona göre hem kendilerini yetiştirsinler hem de onlardan sonra gelecek nesli yetiştirsinler? dedi.

BELEDİYE BAŞKANI SAYGILI ÇALIŞMALARI ANLATTI

Kırıkkale Belediyesi Başkanı Mehmet Saygılı ise öğrencilere şehirdeki kriz yönetiminin ve idarecilikte kontrol dışındaki anlardaki yöneticilerin tutumunun önemini anlattı.

SİLAH FABRİKASINDAKİ SİLAH MÜZESİ ZİYARETİ

Belediye ziyaretleri sonrası öğrenciler Makine Kimya Endüstrisi Kurumu Silah Fabrikası içinde bulunan Silah Müzesini ziyaret etti. Burada öğrenciler geçmişten bugüne kullanılan savunma ürünleri hakkında bilgi aldı.

HABER MERKEZİ



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok