MY CAR OTO YIKAMA 5 YAŞINDA

MY CAR OTO YIKAMA 5 YAŞINDA

Kırıkkale’de arabalarına düşkün şoförlerin vazgeçilmez adresi olan My Car oto yıkama, kuruluşunun 5. Yılını kutluyor. İşletmede yıldönümüne özel indirimler uygulanıyor.

Arabalarına düşkün olan ve temiz bakım amacıyla herkesin uğrak yeri olan ve açıldığı günden itibaren önemli çalışmalar gerçekleştiren My Car oto yıkama ve aksesuar, 5 yaşına girdi. Nur Camii Aybimaş AVM otoparkı içerisinde faaliyet gösteren My Car Oto Yıkama ve Aksesuar işletmesi, kuruluşuna özel vatandaşlara yönelik çeşitli indirimli kampanyalarda düzenliyor. Müşteri memnuniyetinin ön planda olduğu işletme, özverili çalışmasından dolayı her kesimden takdir topluyor.

Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında da hijyen kurallarına en iyi şekilde uyum sağlayan işletme Mustafa Demir ve Zekeriya Koşal’ın faaliyetinde hizmetlerini sürdürüyor. Güler yüzlü ve mesleğinde tecrübeli personelleriyle hizmet sağlayan My Car oto yıkama ve aksesuar yıl dönümüne özel 30 Kasım 2020 Pazartesi gününe kadar pasta-cilayı 175 TL’den 120 TL’ye, oto kuaförü 200 TL’den 150 TL’ye indirdi. Ayrıca ay sonuna kadar arabasını yıkatan ve ücretsiz olarak kayıt yaptıran kişiler arasından sosyal medyada yayınlanacak olan canlı yayın kurası ile bir kişiye ücretsiz pasta cila hediye edilecek.

Vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak amacıyla çalışma gerçekleştirdiklerini dile getiren işletme ortağa Demir, “Kurulduğumuz günden itibaren Kırıkkale halkımızın hizmetinde ve yanındayız. Onlar için gereken özverili çalışmalarımızı sergiliyoruz” dedi. Diğer ortak Koşal ise, “Oto yıkama ve aksesuar alanında işimizin en iyisini yapmak için çaba gösteriyoruz. Alanında tecrübeli personellerimiz ile birlikte aracınızı güven ile bizlere bırakabilirsiniz. İşimizi güvenle yapıyoruz. Gözünüz asla arkada kalmaz” şeklinde konuştu.

 

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ