Mutluluğunuza mutluluk katıyorlar

Mutluluğunuza mutluluk katıyorlar

KIRIKKALE`YE RENK GETİRDİ

Mutluluğunuza mutluluk katıyorlar  

Kırıkkale'de organizasyonlarda bir ekol olmak için adım adımlarla yürüyen Asya Organizasyonla mutluluğunuza mutluluk katın.
SİZLERİN YANINIZDA

Ovacık Mahallesi İzmir Caddesi N:F/02 Kırıkkale'de faaliyetlerine devam eden Asya Organizasyona 0 318 222 02 02 ve 0 534 574 74 59 numaralardan ulaşabilirsiniz. Mutlu gününüze yanınızda olan Asya Organizasyon, gelin yolu, gelin masası, salon süsleme, balon örme, çelenk, buket, gelin arabası süsleme, hostes temini ve açılış hizmetleriyle sizlerin yanınızda bulunuyor.  

ZEVKE GÖRE ÜRÜNLER

Pevrul Uygurtaş, tarafından açılan işletmede patron diye bir kişi bulunmuyor. İşçi gibi çalışan Pevrul Uygurtaş, yılların verdiği tecrübeyle müşterilerin zevkine göre ürünler hazırlıyor. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan Uygurtaş, gelen müşterilerine kendi işyeriymiş gibi hissettiriyor.

HİZMET İLK SIRADA

Bir telefon kadar yakın olduklarını açıklayan Uygurtaş, Kırıkkaleli vatandaşlarımızı çay içmeye bekliyoruz. Gelin işyerimizi görün. Bizim için müşteri memnuniyeti çok önemli. Para bizim için ikinci sırada. Bizim için hizmet ilk sırada yer alıyor.” dedi.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım