?Mutlu ve Umutlu Yarınlara El Ele?

?Mutlu ve Umutlu Yarınlara El Ele?

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Büro Amirliği?nce hazırlanan ?Mutlu ve Umutlu Yarınlara El Ele? projesi uygulanmaya başlandı

MÜDAHALESİ İLE MÜMKÜN OLABİLMEKTEDİR
?Mutlu ve Umutlu Yarınlara El Ele? projesi ile ilgili dün Emniyet Müdürlüğü bilgilendirme toplantısı yaptı. Okullarda devamsızlık sorunu olan öğrencilerin ?toplumca kabul görmeyen arkadaş gruplarına? katılması ile suça meyilli olabileceğini öne süren Toplum Destekli Büro Amiri Adnan Kavak, ?Risk altındaki çocuklarımızın suça karışmaları veya suça maruz kalmalarının engellenebilmesi, ailelerinin ve sorumlu kuruluşların zamanında müdahalesi ile mümkün olabilmektedir. Bu kapsamda Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğince Gönüllü ailelerin katılımı ile çocukların ve gençlerin suçtan zarar görme, suça sürüklenme ihtimallerinin ortadan kaldırılması, bulundukları ortamda örnek bireyler olarak gösterilmeleri, kurumların desteği ile birlikte çocukların ve gençlerin, sağlıklı birey olarak topluma kazandırılmasına yönelik faaliyetleri içeren "Mutlu ve Umutlu Yarınlara El Ele" adlı proje hazırlanmıştır.? dedi. 
 
SEMİRLER  VERİLECEK
Kavak, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesince çeşitli seminerler verileceğini belirterek, ?Karşıyaka, Yuva, Selim Özer, Bağlarbaşı, Etiler ve Kaletepe mahallelerinde ikamet eden gönüllü olarak projemize destek veren 20 aile ve 20 çocukla birlikte yürütülecektir. Proje içeriğinde, 6-18 yaş grubu çocukların ailelerine Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Rehberlik ve Psikolojik Danışma Büro Amirliğinde görevli Psikolog Fatma Feyza Hayvacı tarafından "Çocuk ve Aile İçi İletişim", KOM Şube Müdürlüğünce ise madde bağımlılığı ve madde kullanımı ile alakalı seminerler verilecek.? diye konuştu.
 
GEZİLER DÜZENLENECEK
Proje kapsamına alınan 12-18 yaş grubu çocukların bulunduğunu anlatan Kavak, ?Ortamda örnek bireyler olarak gösterilmeleri ve sosyal sorumluluk bilincinin oluşturulmasına yönelik İl Emniyet Müdürlüğümüz Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Polis Gücü Takımının koordinesinde sportif faaliyetler (futbol, basketbol, yüzme) ile birlikte sosyal aktivitelerin (bulundukları bölgelerdeki okul park ve bahçelerin, düzenlenmesi, ağaç dikimi, piknik, sinema gösterimi ve Anıtkabir ziyareti. Atatürk Orman Çiftliği ve Ankara Üniversitesi Oyuncak Müzesi gezisi) yaptırılması planlanmaktadır. Kırıkkale Valiliği koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğümüz tarafından yürütülecek olup, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı proje ortağı? şeklinde konuştu.


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ