Mutlu bir bayram geçirdik

Mutlu bir bayram geçirdik

Kurban Bayramı Kırıkkale'de huzur içinde geçti. Bayramı birinci günü öğleden sonra protokol bayramlaşma programı gerçekleştirildi. İlk tören Belediye'de ikinci tören ise valilikte Vali Ali Kolat'ın ev sahipliğinde yapıldı.

VALİLİKTEKİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Kurban Bayramı dolayısıyla Kırıkkale Valiliği tarafından organize edilen protokol bayramlaşması, Valilik Salonunda gerçekleştirildi. Vali Ali Kolat’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene tüm il yöneticileri, siyasi partiler ve sivil toplum örgütlerinin katıldığı bayramlaşma programında katılımcılara meyve suyu pasta börek ve tatlı ikram edildi. Gündeme dair sohbetlerin edildiği program yaklaşık iki saat sürdü. Bu süre içerisinde protokol üyeleri katılımcılarla teker teker tokalaşarak bayramlaştı. Törende hoş sohbetler yapıldı.

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ KATILDI

Programa Milletvekilleri Sayın Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, Vali Ali Kolat, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Sayın Mehmet Kaya, Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı, ilçe belediye başkanları, daire amir ve müdürleri, siyasi parti il ve ilçe başkanlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı. Yapılan konuşmaların ardından protokol üyeleri ile vatandaşlar bayramlaştı.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ ARTIRIYOR

Vali Kolat, bayramların birlik ve beraberliği pekiştirilmesinde büyük payı olduğunu belirtti. Kolat, “Tüm Kırıkkale halkının bayramını kutluyorum. Bayramlar birlik ve beraberlik içerisinde kutlanan ve herkesin birbirleri ile iyi bir anlayış içerisinde olduğu önemli günlerdir. Bayramlarda bizlere düşen görevleri yerine getirerek bayramı en iyi şekilde değerlendirmemiz gerekir. Bu konuda tüm Kırıkkale halkının bayramını kutluyor, bayramın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

ACILAR VE HUZURSUZLUKLAR YAŞANIYOR

Kurban Bayramı vesilesiyle bir araya geldik. Burada Valiliğimizde bayramlaşma töreni yapıyoruz. Kurban Bayramının huzur ve güven içerisinde geçmesini temenni ediyorum. Biz Valilik olarak, bayramla ilgili bütün tedbirlerimizi aldık. Hem belediye hizmetleri açısından, hem güvenlik hizmetleri açısından, hem de sağlık hizmetleri açısından gerekli tüm tedbirleri aldık. Trafik hizmetleri yoğun bir biçimde devam ediyor. İlimizde yoğun bir trafik hareketliliği var. Yaklaşık 30.000 araç ilimizden geçiyor. Bütün trafik ekiplerimiz 24 saat görevlerinin başındalar. İl olarak çok şükür huzur ve güven içerisindeyiz. Bütün kumu kurum ve kuruluşlarıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla, özel sektörümüzle; Kırıkkale’mizin gelişmesi için, ilerlemesi için, halkımızın huzur ve güven içerisinde hayatını devam ettirebilmesi için elimizden gelen gayreti ve çabayı gösteriyoruz. Bu konuda herkesi desteği ve katkısına müteşekkirim. Bu konuda başta Sayın Başbakan Yardımcımız olmak üzere siyasilerimizin desteğini alıyoruz. Hakikaten Devletimizin ve Hükümetimizin ilimize yaptığı katkılarla iyi bir durumdayız. Hem sağlık hizmetleri açısından, hem ulaşım hizmetleri açısından hem de eğitim hizmetleri açısından ilk sıralarda yer almaktayız. Bu anlamda da kendimizi mutlu ve huzurlu hissediyoruz. Bu huzur ve mutluluğun ülkemizde ve bütün İslam âleminde de devam etmesini arzu ediyoruz. Acılar ve huzursuzluklar yaşanıyor. İnşallah bunların da en kısa süre içerisinde ortadan kalkmasını ümit ediyoruz. Ben bu vesile ile şehitlerimizi rahmetle anıyorum, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu ülkenin huzur ve güvenliği için, bu bayrağın bağımsız bir şekilde dalgalanması için elinden gelen herkes bu çabayı gösteriyor. Herkese katıldığı için teşekkür ediyorum ve iyi bayramlar diliyorum.” diye konuştu.

BAYRAMINI YÜREKTEN KUTLUYORUM

Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekilimiz Sayın Oğuz Kağan Köksal da yaptığı kısa konuşmada “ Ben her şey den önce böylesine güzel bir ortamı tescil ettiği için Sayın Valim ve ekibine teşekkür ediyorum. Hepinizin bayramını yürekten kutluyorum. Bayramlar kardeşliğe ve dostluğa vesile olan günlerdir. Ben tekrardan ilimizde böyle güzel bir atmosfer ve çalışma ortama yarattığı için Sayın Valimize ve ekiplerine teşekkür ediyorum. Bayramın güzel ve huzurlu bir biçimde geçirilmesi için başta güvenlik güçleri olmak üzere yoğun bir biçimde çalışıyor. Hizmetlerin hızlı ve iyi bir biçimde yürümesi için son derece gayret ve çaba gösteriyorlar. Bu sayede ilimiz her geçen gün hizmet bakımından daha iyi bir konuma geliyor. Bu bayramları huzurlu bir biçimde geçirilmesi, bayrağımızın hep gönderde kalması için hayatını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına da sabır diliyorum. Gazilerimize de uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum. Ben buradan tüm hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramını kutluyorum.” şeklinde konuştu. Vali Kolat ve beraberindekiler daha sonra Çocuk Yuvası ve Kız yetiştirme Yurdunu ziyaret ederek çocuklarla bayramlaştı.

BİRLİK VE BERABERLİK DUYGUSU

Valilik Bayramlaşma törenin öncesinde Kırıkkale Belediyesi’nde de bayramlaşma töreni yapıldı. Bayramların birlik ve beraberlik için bir vesile olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bu günlerin değerinin bilinmesi gerektiğine işaret etti. Kırıkkale’yi çağdaş bir şehir haline getirmek için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü vurgulayan Saygılı, şehrin yaşanabilir bir yer olma yolunda emin adımlarla ilerlediğine dikkat çekti.

SİYASİ PARTİLERDE BAYRAMLAŞMA

Kurban Bayramı dolayısıyla bayramın ikinci günü AK Parti’de bayramlaşma töreni yapıldı. İl Başkanı Mürsel Akçay merkez ilçe başkanı Mustafa Babayiğit’in ev sahipliğinde yapılan törene Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal ve Ramazan Can ‘da katıldı. Mürsel Akçay partilileri parti binası önünde karşılayarak bayramlarını kutladı. Milletvekilleri de partililerle bayramlaştı. Gençlik Kolları ve kadın kolları başkan ve yöneticilerinin de hazır bulunduğu tören akşama kadar sürdü.

CHP’DE BAYRAMIN İKİNCİ GÜNÜ BAYRAMLAŞMA

Kurban Bayramı dolayısıyla siyasi partilerde, sivil toplum kuruluşları ve bazı derneklerde de bayramlaşma programları düzenlendi. Ana Muhalefet partisi CHP’deki bayramlaşma parti binasında yapıldı. İl Başkanlığı binasındaki törende İl Başkanı Ziya Kavlak ve yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe başkanı Kemal Olcay ve yönetim kurulu üyeleri ile diğer gençlik kolları ve kadın kolları başkan ve yöneticileri partililerle bayramlaştı. Bayramın ikinci günü düzenlenen program akşama kadar sürdü. Partililer bayramlaşmak için parti binasında bir araya geldi

MHP İL BAŞKANLIĞINDA TÖREN YAPILDI

Bayram dolayısıyla Milliyetçi Hareket Partisinde de tören düzenlendi. Parti İl Binasındaki törende İl Başkanı Seyit Ahmet Göçer ve yönetim kurulu üyeleri, Merkez ilçe Başkanı Erdal Baloğlu ve yönetim kurulu üyeleri ile kadın kolları, gençlik kolları başkan ve yöneticileri partililerle bayramlaştı. Bayramı ikinci günü parti il başkanlığı binasındaki bayramlaşma programı boyunca partililer akın akın partiye gelerek yöneticilerle bayramlaştı. İl Başkanlığı partililere lokum-şeker ve çeşitli içecek ikramında bulundu.

DİĞER PARTİLERDE DE BAYRAMLAŞMA YAPILDI

Bayram dolayısıyla Saadet Partisinde de bayramlaşma programı düzenlendi. İl Başkanı Faruk Vurgun, merkez ilçe başkanı ve kadın kolları ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri törene katıldı. Partililerle yöneticiler bir araya gelerek bayramlaşma fırsatı buldu. Yöneticilerle partililer sohbet etti. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ