Müthiş bir mücadeleydi

Müthiş bir mücadeleydi

Kırıkkalespor?da alınan galibiyet sonrası keyifler yerine geldi. 3 haftadır güzel futbola karşılık istediği skoru alamayan Kırıkkalespor sonunda istediği aldı ve taraftarını sevindirdi. Gazetemize maçı değerlendiren Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Ay

OYUNCULAR ONURE EDİLSİN
Gümüşhanspor maçını değerlendiren Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, ilk galibiyetin ardından gazetemize açıklama yaptı. Kırıkkalespor olarak her zaman ellerinden geleni yaptıklarını belirten Aydoslu, bu türlü maçların başarı olmayacağını ancak para alamayan futbolcuların onure edilmesinin altını çizdi. Gümüşhanespor maçında iyi bir futbol sergileyemediklerini açık yüreklilikle anlatan Aydoslu, buna karşılık müthiş bir mücadele ortaya koyduklarını belirtti.
 
ANORMAL BİR MÜCADELE
Aydoslu, ?Futbolcularımı tebrik ediyorum. Haftalardır bu 3 puanı hak ediyorduk ancak skoru elde edemiyorduk. Fakat bu maçta anormal bir şekilde mücadele ederek, 3 puanın sahibi olduk. Gümüşhanespor en çok para harcayan ve transfer de ilk sıralarda yer alan takım. Böyle bir takıma karşılık üstün oyun anlayışı beni mutlu etti. Bakıyoruz bizim takıma 19-18 kişiyiz. Gittikçe küçülüyoruz. Fizik üstünlüğümüz yok. Ama rakibin bizden kat kat fizik üstünlüğü var. Ve biz buna rağmen ilk dakikalarda attığımız golü, skora yansıtıp koruduk. Bu çok önemliydi. İyi futbolla bunu almadık ama çok iyi mücadele ettik?
 
TAYFUN HAFTALARDIR MAÇ YAPIYOR GİBİ
?Türkiye?de transfer yapamayıp takım içinden oyuncu verip, her yıl küçülen başka bir ekip yoktur sanırım. Ama biz bu tür zorluklara rağmen hala dirençli duruyoruz. Gelecekte daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Bir bakıyoruz Ankara takımı Keçiörengücü o kadar para harcamış ama 5 puanda. İşin diğer yüzünden bakmak lazım. Ben futbolcularımı tebrik ediyorum. Paralarını alamasalar da ligde farklarını ortaya koyuyorlar. Bakıyorsunuz sonradan oyuna giren Tunahan hiç sırıtmadan iyi mücadele ediyor. Kaleci Tayfun sanki haftalardır maç yapıyor gibi güzel kurtarışlara imza atıyor. Ona keza Oğuzhan hiç sırıtmadan cesaret edip, adam geçiyor. Beni sevindirici tarafı da bu. Hepsiyle konuşuyoruz. Kazanımları kendilerine olacak.
 
GOL ATMAK ÖNEMLİYDİ
Maçta pozisyonları değerlendiren Aydoslu, ?Maçta rakibe çok fazla pozisyon vermedik. Ancak bizde fazla pozisyona giremedik. 2. devre savunma oyuncularımızın direnci çok iyiydi. Fiziksel olarak onlar üstündü. Gol atmak önemliydi. Ve bu golü korumak, skoru yakalamak bir o kadar zordu. İleri uçtaki pas trafiğinin yapılamaması oyuncuya bağlı. Biz antrenmanlar da çalışıyoruz. Sakin kafa ile o topları atabilecek oyuncular maçta yapamıyor. Mesela geçen yıl bunu Halit yapardı. Onu çok arıyoruz? dedi.
 
 
TOPLU SONUÇLAR
A.Sebatspor 1 ? 6 Yeni Sandıklı Bld. 
Hacettepe 2 ? 1 Diyarbakır B.Ş.Diskispor 
Kırıkhanspor 5 ? 1 Gebzespor 
Bayrampaşaspor 3 ? 2 Ümraniye 
Menemen Bld. 1 ? 0 Lüleburgazspor 
Elazığ Belediyespor 2 ? 1 Kastamonuspor 
Manavgat Evrenseki 5 ? 1 Beşikdüzüspor 
Keçiören Sportif A.Ş. 1 ? 0 Belediye Vanspor 
MKE Kırıkkale 1 - 0   Gümüşhanespor
 
HAFTANIN MAÇLARI(02.10.2011)
Belediye Vanspor v İnegölspor  
Beşikdüzüspor v Hacettepe
Diyarbakır B.Ş.Diskispor v Keçiören Sportif A.Ş.
Gebzespor v Bayrampaşaspor
Gümüşhanespor v Manavgat Evrenseki
Kastamonuspor v Menemen Bld.
Lüleburgazspor v A.Sebatspor
Ümraniye v MKE Kırıkkale
Yeni Sandıklı Bld. v Kırıkhanspor



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ