Mütevazı hayırsever

Mütevazı hayırsever

Sulakyurt ilçesinde isminin açıklanmasını istemeyen bir kişi ilköğretim okulu binasına tamir, bakım, onarım ve çeşitli yardımlarda bulundu.

Sulakyurt`ta isminin açıklanmasını istemeyen bir kişi okulun tüm tamir tadilatını yaptırdı.

MÜTEVAZI HAYIRSEVER
İlçeye bağlı İmamoğlu Çeşmesi köyünde 89 öğrencisi ve 9 öğretmeni bulunan köy ilköğretim okuluna Yakup Hasan köyündeki bir hayırsever kişi tarafından yardımda bulunuldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü yaptığı açıklamada, hayırsever kişi tarafından okulun iç mekanındaki zeminlerin fayans döşenmesi, kütüphane, fen ve teknoloji sınıfları ve diğer çok amaçlı alanlarda kullanılmak üzere çeşitli ebatlarda dolaplar ile lavaboların yenilendiği belirtildi.
ÇEVRE DÜZENLEMESİ DE YAPILDI
Aynı hayırsever kişi tarafından okulun çevre düzenlemesi, voleybol ve basketbol sahalarının oluşturulması ve binanın dış cephe bakım onarımına da başlandığı bildirildi.Milli eğitim Müdürü Yıldırım, yapılan çalışmaları kontrol etmek üzere okula geldi. Okul Müdürü Pelin Altınçeyrek ve köy muhtarı Abdullah Coşkun tarafından karşılanan Yıldırım, okulda yapılan değişikliklerle ilgili olarak incelemelerde bulundu.
BU YARDIM TAKTİRE ŞAYAN
Yıldırım, ``Hayırsever kişi tarafından okulumuza yapılan bu yardımı takdir ediyor ve hayırsever vatandaşımıza çok teşekkür ediyorum. Hepimiz geçiciyiz ve bu makamlar da geçici. Bu nedenle imkanı olan her vatandaşımız gücü nispetinde yeni neslimiz için bir eser bırakmalıdır`` dedi. Yıldırım, daha sonra öğretmen ve öğrencilerle de görüşerek herhangi bir istek ve arzularının olup olmadığını sordu, ihtiyaçları olması durumunda bu ihtiyaçların kısa sürede yerine getirileceği sözünü verdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ