Mustafa Pekdoğan CHP’den Aday Adaylığını Açıkladı

Mustafa Pekdoğan CHP’den Aday Adaylığını Açıkladı

Uzun süredir kamuoyunda Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) aktif siyaset yapacağı beklenen Kırıkkale Eski Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan aktif siyaset için startı verdi.

31 Mart 2024 yılında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimi kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi’nde hareketli günler yaşanıyor. Partinin en ses getiren aday adayları arasında yer alan Kırıkkale’nin eski Belediye Başkanı Mustafa Pekdoğan, müracaatını yaptı. 

 

Yapılan müracaatın ardından partililere seslenen CHP Kırıkkale Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Pekdoğan, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler İçin Kırıkkale Belediye Başkanlığı A. Adaylığı başvurumu Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığımızda bugün itibariyle yapmış bulunmaktayım. 

Başvuru sürecinde iyi dilek ve temennilerini esirgemeyip bizzat yanımızda olan, Milletvekilimiz Ahmet Önal' beye, İl Başkanımız Onur Yüksel Bozdağ' bey ve yönetimine, Merkez İlçe Başkanımız Yücel Kızık' bey ve yönetimine, Kadın Kolları Başkanımız Demet Akyürek hanım ve yönetimine, Gençlik Kolları Başkanımız Ulaş Emre Demirel bey ve yönetimine, Partimize gönül vermiş dostlarıma, bu güzel güne katılımlarıyla katkı sağlayanların yanı sıra telefonla arayarak ve mesaj yoluyla iyi dileklerini ileten herkese sonsuz teşekkürlerimi bildiririm” dedi.

 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız