Mustafa Kemal?in Öğretmenler Günü keyfi

Mustafa Kemal?in Öğretmenler Günü keyfi

Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu öğretmenleri uzunca bir süredir devam eden eğitim öğretim yılının yorgunluğunu MKE Lokalinde organize ettikleri akşam yemeğiyle attılar.

24 KASIM KUTLANDI

Bir yandan 24 Kasım Öğretmenler Günü diğer yandan gelenekselleşen, emekli olmuş ve tayini çıkan öğretmenlere veda yemeği vesilesiyle bir araya gelen Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu öğretmenleri MKE Lokalinin nezih ortamında bir araya gelip sohbet etme ve birlikte akşam yemeği yeme fırsatı buldular.

?HEPİMİZ BU DEVLETİN MEMURUYUZ?

Okuldan bu eğitim öğretim yılı başında emekli olarak ayrılan Alaattin Sürsavur?un dışında, çeşitli vesilelerle başka şehirlere ve okullara atanan Abdullah Gündüz, Deniz Bölge, Deniz Turan ve Oğuz Özbek de yemekte arkadaşlarını yalnız bırakmadılar. Giden arkadaşlarına geleneksel hediyelerini takdim eden Okul Müdürü Mehmet Denizedalan, yaptığı konuşmada: ?Hepimiz bu devletin memuruyuz. Kendi isteğimize bağlı ya da isteğimiz dışında, nereye görevlendirilirsek görevlendirilelim, gidip layıkıyla bu görevimizi yerine getiririz. Birkaç yıldır birlikte çalıştığım mesai arkadaşlarımın dördünün bir anda başka okullara atanması bizleri üzmüş olsa da kendileri için hayırlısı neyse onu diliyorum. Ayrıca bu mesleğe 40 yıl emek vermiş Alaattin Sürsavur Hocamıza da huzurlu bir emeklilik hayatı geçirmesini diliyorum. Bu vesileyle gerek tayini çıkan gerekse emekli olan arkadaşlarımıza hepinizin adına en içten saygı ve sevgilerimi sunuyor, hayatlarının geri kalan kısmında huzur, mutluluk ve sağlık diliyorum? dedi.

AĞLAMAMAK İÇİN ÇOK KONUŞMADI

Oldukça duygusal olduğu gözlenen Alaattin Sürsavur da yaptığı kısa konuşmada, ?Sizleri tanımaktan çok memnunum. Ömrüm boyunca bu ortamı unutmayacağım? dedi. Ağlamamak için kendisini zor tuttuğunu ifade eden Sürsavur, konuşmasını kısa kesti.

MKE LOKALİNE RENK KATTI

Zaman zaman duygusal, zaman zaman keyifli anların yaşandığı akşam yemeği MKE Lokalinin akşam saatlerine de renk kattı.



1

Sevgililer Gününe Başkan Sürprizi

2

Güven ve Yıldız Ailelerinin mutlu günü

3

Öztürk ve Korucu ailelerinin mutlu günü

4

TK güzellik merkezi kısa sürede gözde oldu

5

Neşet Ertaş, bizler için bir okuldur, bir idoldür

6

Dizi oyuncusundan saygısız ifadeler

7

Birlik ve beraberlik için güçlü olmak lazım