Mustafa Kemal?in öğrencilerine lise tecrübesi

Mustafa Kemal?in öğrencilerine lise tecrübesi

Şehrimizin başarılı okullarından Mustafa Kemal Ortaokulu, 8. Sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenen lise gezisiyle onlara lise tecrübesi kazandırmaya çalışıyor.

BİLGİLENDİRMELERİ DİNLEDİLER

Fen Lisesi, Anadolu Öğretmen Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Atatürk Sağlık Meslek Lisesi, Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi, Anadolu Teknik Lise ve Anadolu Kız Meslek Lisesi?ni içeren gezide okulları fiziksel olarak tanıyan Mustafa Kemal Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri, okulların rehber öğretmenleri tarafından sunulan bilgilendirmeleri dinlediler.

OKULLARIN TÜM BÖLÜMLERİNİ GEZDİLER

Okulların bölümleri gezdirilen öğrenciler, gezdikleri Anadolu liselerinin ve Meslek liselerinin laboratuvar, atölye, spor salonu gibi faaliyet bölümlerini gezen ve inceleyen öğrenciler, SBS sonrası tercih edebilecekleri okullar hakkında bilgi edindiler.

DAHA BİR GAYRETLE ÇALIŞACAĞIZ

Yapılan gezilerin kendileri için çok faydalı olduğunu ifade eden öğrenciler, ?Bizler okulları yalnızca isim olarak biliyorduk. Bu geziler sayesinde okulları birebir tanımış, gözlerimizle görmüş olduk. Bu geziler bize hem fikir verdi hem de şevklendirdi. Şimdi, daha bir gayretle derslerimize çalışacağız? dediler.

1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti