Mustafa Kemal´den Emniyet Güçlerine Destek

Mustafa Kemal´den Emniyet Güçlerine Destek

?ALLAH, ONLARI ÇOCUKLARINA VE VATANIMIZA BAĞIŞLASIN?

Mustafa Kemal´den Emniyet Güçlerine Destek

Kırıkkale´nin başarılı okullarından Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu öğrencileri, Güneydoğu´da terör örgütüne karşı mücadele veren emniyet güçlerine destek mektubu yolladılar.

ÖĞRETMENLERİYLE BİRLİKTE MEKTUPLARINI YOLLADILAR

Uzunca bir süredir Güneydoğu şehirlerinde terör örgütüne karşı mücadele veren asker ve polislerimize destek mektup ve hediyeleri gönderen öğrenciler kervanına katılan ilimizin başarılı okullarından Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri nezaretinde Kırıkkale Postanesine giderek destek mektuplarını yolladılar.

?ALLAH, ONLARI ÇOCUKLARINA VE VATANIMIZA BAĞIŞLASIN?

Mektuplarında, vatan savunmasında göstermiş oldukları fedakârlıktan dolayı minnet duygularını dile getiren öğrenciler, ?Vatanımızın bölünmemesi ve bizlerin huzur içinde olmamız için gece gündüz canlarını ortaya koyan asker ve polis abilerimize ne yapsak yeterli değil. Ancak birkaç cümleyle de olsa onlara moral vermek için hazırladığımız bu mektupları tüm içtenliğimizle yazdık. Onların her biri bizim abimiz, amcamız, dayımızdır. Allah, onları çocuklarına ve vatanımıza bağışlasın? dediler.

UFAK DA OLSA BİR MORAL DESTEĞİ

Mektupları göndermeden önce okul panosunda da sergilediklerini belirten Mustafa Kemal İlk ve Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Aynur Aygör de, ?Çocuklarımızın küçük yaşlardan itibaren vatanseverlik duygusuna sahip olmaları için elimizden gelin yapıyoruz. Nasıl ki atalarımız bu toprakları bizlere vatan yapmak için gece gündüz yokluk içinde mücadele vermişlerse, bizler de bugün emniyet güçlerimizin mücadelesine ufak da olsa bir moral desteğinde bulunmak istiyoruz? diye konuştu. Daha sonra Postaneye giden öğrenci ve öğretmenler hazırladıkları mektupları Yüksekova İlçe Jandarma Komutanlığına yolladılar. 



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı