Mustafa gitti, masum bakışları kaldı

Mustafa gitti, masum bakışları kaldı

SON YOLCULUĞUNA OMUZLARDA UĞURLANDI

Mustafa gitti, masum bakışları kaldı

Geçtiğimiz gün trafik kazasında yaşamını yitiren 23 yaşındaki Mustafa Osman Akyürek´in cenazesi dün son yolculuğuna uğurlandı. İhsaniye Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına AK Parti Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Önceki gün akşam Kırıkkale Kayseri Karayolunun Arpalık Çukuru Mevkiinde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden AK Parti eski Gençlik Kolları Üyesi Mustafa Osman Akyürek´in cenazesi dün İhsaniye Camiinde kılınan cenaze namazından sonra Yeni Mahalle Mezarlığında defnedildi. Makine Kimya Endüstri Kurumundan emekli Halit Akyürek´in oğlu Mustafa Osman Akyürek´in cenazesine AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve ilçe Belediye Başkanları AK Parti İl ve ilçe Başkanları ile İl Genel Meclis Üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

AKYÜREK AİLESİNİ DERİNDEN ÜZDÜ

Kırıkkaleli İş Adamı Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli´nin de katıldığı cenaze namazı öncesinde baba Halit Akyürek taziyeleri kabul etti. Cenazenin defninden sonra evinde Kuran-ı Kerim okundu. Mustafa Osman Akyürek´in genç yaşta talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybetmesi ailesini, mesai arkadaşlarını ve AK Parti camiasını derinden üzdü.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama