Müslümanlar için önemli bir gün

Müslümanlar için önemli bir gün

İNSANLIK İÇİN EN ÖNEMLİ BİR GÜN

Müslümanlar için önemli bir gün

Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla Kırıkkale´nin Yahşihan ilçesinde program düzenlendi. Programda öğrencilerin şiir ve ilahi gösterisi beğeni ile izlendi.

KUR´AN-I KERİM TİLAVETİ

Kur´an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda konuşan İlçe Müftüsü Arif Bayrak, sevgili Peygamberin doğumunun bu yıl 1445´inci ve Kutlu Doğum Haftasının 27´nci yılının kentte büyük bir coşkuyla kutlandığını belirtti.

İNSANLIK İÇİN EN ÖNEMLİ BİR GÜN

Sevgili Peygamberin doğumunun Müslümanlar ve bütün insanlık için en önemli bir gün olduğunu vurgulayan Köse, "Sevgili Peygamberimiz oluşturduğu toplumun harcını tevhid ve vahdet üzerine yani birlik, kardeşlik, emniyet, yardımlaşma, dayanışma, sevgi ve dostluk üzerine inşa etmiştir. Ensar ile muhacir arasında oluşturduğu kardeşlik örneği dünyaya en güzel örnek teşkil etmiştir." diye konuştu.

ÖĞRENCİLERİN ŞİİR VE İLAHİ GÖSTERİSİ

Etkinlikte öğrenciler tarafından şiirler ve ilahiler okundu, semazen gösterisi yapıldı. Programın sonunda katılımcılara yemek ikram edildi.  İlçe Kaymakamlığı, belediye ve müftülük tarafından belediye düğün salonunda düzenlenen programa, Kaymakam Ferhat Özen, Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve çok sayıda vatandaş katıldı.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı