Müslüman ülkeler birbirlerine kırdırılacak

Müslüman ülkeler birbirlerine kırdırılacak

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun, Yaptığı yazılı basın açıklamasında gündemle ilgili konulara değindi. Vurgun, NATO`nun 1990`lı yıllardan sonra kırmızı yerine artık yeşil rengini düşman olarak kabul ettiğini ve bundan sonra da birçok bölg

6 İSLAM ÜLKESİ BOMBALANDI
Emperyalist güçlerin İslam ülkelerine karşı savaş açtığını ve iç karışıklıklara sürüklediğini belirten Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun, ?Sadece 2011 yılında 6 İslam ülkesi bombalandı. Emperyalizmin asıl hedefinde Türkiye vardır. İslam diyarını bölüp parçalıyorlar. Nihai hedefte ise Türkiye vardır. Eğer Saadet Partisi tavır koymamış olsaydı, şu ana kadar Suriye üzerinden Türkiye ile İran`ı karşı karşıya getirirlerdi. Nasıl ki 1980`lı yıllarda 8 yıl süreyle Irak ile İran`ı savaştırdılarsa şimdi de Türkiye ile İran`ı savaştırmanın peşindeler.
Biz bu oyunu bozmak için mücadele ediyoruz. Olmaz böyle bir şey diyoruz? dedi.
 
ZULMÜ GÖRMEZDEN GELEMEYİZ
Zulme karşı olduklarını ve emperyalist güçlerin sınırı aştığını belirten Vurgun, ?Zulmün ise her şekline karşıyız ama Haçlıların İslam coğrafyasına ayak basmasına, İslam ülkelerini işgallerine karşıyız. Buna karşı çıkanda sadece ve sadece Milli Görüş`ün tek temsilcisi olan Saadet Partisi`dir" dedi.  100 yıl önce Osmanlı`nın Libya`ya emperyalizme karşı dursunlar diye asker gönderdiğini hatırlatan Vurgun, ?Aradan tam bir asır geçti. 2011 yılında da AKP  oraya asker ve savaş gemileri gönderdi. Niçin gönderdi? Haçlılar ile işbirliği yapmak için, onlara yardımcı olmak için gönderdi. Neticede Kaddafi linç edildi. Türkiye onur mu kazandı. Biz diyoruz ki zulmün her çeşidine karşıyız. Ey İslam alemi bir araya gelelim. El birliği ile zulmü red edelim. Kardeşlik hukukunu geliştirelim? diye konuştu.
 
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ