MÜSİAD’tan yangın yerine anlamlı yardım

MÜSİAD’tan yangın yerine anlamlı yardım

Ekonomik alanda yatırımlar için çalışma gerçekleştiren Kırıkkale Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), orman yangınlarının yaşandığı bölgelere malzeme yardımında bulunuyor.

Ekonomik alanda yatırımlar için çalışma gerçekleştiren Kırıkkale Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), orman yangınlarının yaşandığı bölgelere malzeme yardımında bulunuyor.

BÖLGEYE GİDEREK BİZZAT TESLİM ETTİLER

MÜSİAD Şubesi, orman yangınlarının yaşandığı Muğla’ya malzeme yardımında bulundu. Şube Başkanı Ahmet Çetin ve yöneticiler malzemeleri bizzat teslim ettiler. Orman yangınları ile mücadele kullanılmak üzere sağlanan malzemeleri Muğla MÜSİAD Şubesi’ne götürdüler. Şube Başkanı Ahmet Çetin ve beraberinde ki yöneticiler Muğla’ya giderek hem malzemeleri teslim ettiler gende bölge de yangınla mücadele görevli Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Ekibini ziyaret ederek moral verdiler.

GÖREVLİ EKİPLERE MORAL VERDİLER

Yapılan yardım desteği hakkında açıklama yapan Çetin, “MÜSİAD Kırıkkale Şubesi olarak yangın bölgesinde yaşanan afetten etkilenen vatandaşlarımıza ihtiyaçları doğrultusunda şube üyelerimizin de desteği ile hazırlanan yardımlar Muğla’da yangın bölgesine ulaştırıldı. Ayrıca Muğla Yatağan da devam eden yangın söndürme çalışmaları için Kırıkkale Belediyesi tarafından gönderilen itfaiye ekibimizi ve MÜSİAD Muğla Şubemizi de ziyarette bulunduk ve çalışmaları hakkında bilgi aldık.’ dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK SERGİLENDİ

MÜSİAD Muğla Şube Başkanı Kazım Demir’de Kırıkkale’den gelen yardımlar üzerine sosyal medya hesabından ‘MÜSİAD’ın büyük bir aile olduğunu biliyorduk ama büyüklüğünü bu kadar hissetmemiştik. Bugün yardımları kargo ile göndermeyip bizzat ekibi ile getiren ve desteklerini esirgemeyen MÜSİAD Kırıkkale Şubemize ve Başkanı Ahmet Çetin beyefendiye teşekkür ediyorum. Allah böyle kötü günlerimizi birliğimize vesile kılsın inşallah.’ şeklinde paylaşımda bulundu.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı