MÜSİAD’IN YENİ BAŞKANI AHMET ÇETİN OLDU

MÜSİAD’IN YENİ BAŞKANI AHMET ÇETİN OLDU

Geçtiğimiz günlerde AK Parti Kırıkkale İl Başkanı olarak atanan mevcut MÜSİAD Başkanı Mustafa Kaplan'dan boşalan göreve, genel merkez talimatıyla iş insanı Ahmet Çetin atandı.

Müstakil Sanayici ve İş adamları Derneği (MÜSİAD) Kırıkkale Şube Başkanlığı görevini yürüttüğü dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kararıyla AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı’na atanan Mustafa Kaplan’ın MÜSİAD şube başkanlığı yerine iş insanı Ahmet Çetin atandı. Bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Kırıkkale’ye gelen Genel Başkan Yardımcısı Yerel Üst Kurul Başkanı Ahmet Şekerli, Çetin’in yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

MÜSİAD eski Başkanı Kaplan’ın önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini dile getiren Şekerli, “Hep birlikte ülkemizin daha iyi yerlere gelmesi amacıyla mücadele ediyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde inşallah yapılan çalışmalarla da virüsü atlatacağımıza inanıyoruz. Milletimiz, sosyal mesafe-maske ve hijyen kurallarına uysun” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ