MÜSİAD´dan Evet çağrısı

MÜSİAD´dan Evet çağrısı

MÜSİAD SAHAYA İNDİ

MÜSİAD´dan Evet çağrısı

MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanlığı referandum sürecinde sahaya indi. Daha önce Türkiye genelinde bütün şubeleriyle ortak olarak referandum sürecine destek verme kararı alan MÜSİAD´ın Kırıkkale şubesi de AK Parti ile birlikte sahaya indi.

GENİŞ KATILIM

Siyasi partiler referandum sürecinde çalışmalarına başlarken MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanlığı da referandum sürecinde sahaya indi. 25 Mart´ta Ankara Arena´da düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması tanıtım programına MÜSİAD Kırıkkale şubesi olarak geniş bir katılım sağlanırken, Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan, Bütçe ve Mali İşler Komisyonu Başkanı Tevfik Güney ve yönetim kurulu üyeleri İl Kültür Merkezinde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Eğitim programına da katılım sağlayarak referandum sürecine destek verdi. AK Parti il Başkanlığı tarafından hafta başında başlayan referandum mesaisi Kırıkkale´de gerçekleştirilen esnaf ziyaretleri ile devam ederken MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan, Bütçe ve Mali İşler Komisyonu Başkanı Tevfik Güney ve yönetim kurulu üyeleri esnaf ziyaretlerinde yer alarak referandum sürecinde AK Parti´ye destek vermeye devam etti.

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRECEK

MÜSİAD Genel Merkezinin aldığı kararla tüm Türkiye´de şubelerin referandum süreci boyunca sahada olacaklarını dile getiren MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Mustafa Kaplan ?Genel Merkezimizin aldığı kararla MÜSİAD olarak tüm Türkiye´de referandum sürecine destek olacak hatta destek olmakla kalmayacak ve sahada olacağız. Bizler ülkemizin refah düzeyinin artması ve milletimizin parlak geleceği için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini destekliyoruz. Kırıkkale´de AK Parti İl Teşkilatı ile birlikte sahada çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Hafta sonunda Ankara´da gerçekleştirilen tanıtım toplantısına ve Kültür Merkezimizde gerçekleştirilen eğitim toplantısına şube yönetimimizle birlikte katıldık. Bugün de İl teşkilatımız ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek referandum sürecine destek istedik. MÜSİAD olarak memleketimizin ve milletimizin faydasına olan her türlü etkinliğin içerisinde var olacağız? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız