Murat Öğretmenin alınyazısı depremle yazılmış

Murat Öğretmenin alınyazısı depremle yazılmış

VAN´DA GÖREV YAPARKEN EVİ YANDI, DÜNKÜ DEPREMDE DE OCAĞI?

VAN´DA GÖREV YAPARKEN EVİ YANDI, DÜNKÜ DEPREMDE DE OCAĞI?

Murat Öğretmenin alınyazısı depremle yazılmış

İstanbul-Silivri merkezli depremin hemen ardından kalp krizi geçiren Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Tarih Öğretmeni Murat Şevki Eryılmaz, hayatını kaybetti.

KIRIKKALE´DEN GEBZE´YE TAYİN İSTEDİ

Genç yaşında hayata gözlerini yuman, Kırıkkale-Delice-Büyükyağlı Köyünden Yaşar Eryılmaz´ın oğlu Murat Şevki Eryılmaz´ın depremle örülü kısa ömrü, adeta ?ecelden kaçılmıyor? dedirtti. Görev yaptığı Van´da evi yana Murat Şevki Eryılmaz, memleketi Kırıkkale´ye tayin istedikten sonra, öğretmen olan eşi Türkan Eryılmaz ve minik kızını da alarak Kırıkkale´ye taşındı. Depremde, giydikleri günlük kıyafetler de dâhil hiçbir şeyi kalmayan Murat-Türkan Eryılmaz çifti bir süre Kırıkkale´de çalıştıktan sonra Gebze´ye tayin istediler.

KALP KRİZİ GEÇİRDİ

Kırıkkale´deyken Atatürk Sağlık Meslek Lisesinde görev yapan Murat Şevki Eryılmaz, Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesinde Tarih Öğretmeni olarak görevini sürdürürken İstanbul´da yaşanan ve Gebze´de de hissedilen 5.8 şiddetli depremin ardından meslektaşlarıyla birlikte öğrencileri okuldan tahliye etti. Ardından da çocuğunu okulundan alıp evine bıraktı. Yeniden görevli olduğu okula dönmek isteyen Eryılmaz, yolda aniden fenalaştı. Özel bir hastaneye kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen Eryılmaz, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA AMELİYAT OLACAKTI

Kalp rahatsızlığı sebebiyle tedavi gördüğü ve önümüzdeki hafta ameliyat olacağı öğrenilen 2 çocuk babası Murat Öğretmen için sabah saatlerinde görev yaptığı okulun bahçesinde tören düzenlendi. Murat Şevki Eryılmaz´ın cenazesinin okul bahçesine getirildiği sırada öğretmen eşi Türkan Eryılmaz, meslektaşları ve öğrencileri gözyaşlarına boğuldu.

?MURAT HOCAMIZI EN SEVDİĞİNE GÖNDERDİK?

Okul bahçesinde düzenlenen törene Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz ve Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik de katıldı. Törende konuşan Gebze Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ethem Karaçoban çok değerli bir eğitimciyi kaybettiklerini belirterek, "Merhum hocamızı öğrencilerimiz çok iyi biliyor. İki yıldır okulumuzda eğitim veriyordu, ancak biz hocamızla 10 yıl, 20 yıl çalışmış gibiydik. Arkadaşımızın öğrencileriyle çok mükemmel bir ilişkisi vardı. ´Çalışmak beni rahatlatıyor´ diyen bir kardeşimizdi. Öğrencilerin tüm sıkıntılarıyla ilgilenen, onları üniversiteye hazırlayan bir öğretmendi. Allah herkese böyle öğretmen arkadaşlarla çalışmayı nasip etsin. Biz kendisinden çok memnunduk. Murat hocamızı en sevdiğine gönderdik" dedi.

CENAZE NAMAZI, 28 EYLÜL CUMARTESİ NUR CAMİİNDE ÖĞLE NAMAZINA MÜTEAKİP KILINACAK

Okul bahçesinde kılınan cenaze namazının ardından Eryılmaz´ın cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Kırıkkale´ye gönderildi. Murat Şevki Eryılmaz´ın cenazesi yarın (28 Eylül Cumartesi) Nur Camiinde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Yenimahalle Mezarlığına defnedilecek. Pusula E-Gazete olarak merhuma Allah´tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama