MUHTARLARIN SORUNLARI ARTIK SÖZDE KALMAYACAK

MUHTARLARIN SORUNLARI ARTIK SÖZDE KALMAYACAK

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, 33 mahalle muhtarı ile bir araya gelerek öğle yemeği yedi. Güner, Çarşamba gününden itibaren artık her gün bir mahalleye gezi gerçekleştireceğini belirten Vali Güner, sorunlar ile yakından ilgileneceğini söyledi. Güner,

HER HAFTA BİR MAHALLE
Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Tekinay ve muhtarların daveti üzerine Cuma Namazı çıkışı muhtarlar ile öğle yemeğinde bir araya gelen Vali Hakan Yusuf Güner, muhtarların sorunları ile yakından ilgilendiğini ve ilgileneceğini söyledi. Güner ?Çarşamba gününden itibaren artık bir mahalle muhtarlığını ziyaret edeceğiz. Ziyaret sırasında o mahallenin okul müdürleri, doktorları ve imamları da olacak. Maddi ve manevi destek sağlamak üzere mağdur ailelerimizde oraya bekliyoruz? dedi.
 
GÜNER İLE HAREKETLİLİK GELDİ
Muhtarlar adına konuşan Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Tekinay, ?Sayın valimiz ilimize geldiği günden beri bir hareketlilik var. Resmi kurumlarda artık sorunlar yaşamıyoruz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Benim bir maruzatım olacak. Artık herşey internet ortamında. Bilgisayarı olmayan muhtarlarımız var. Kendisinden her muhtarlığa bir bilgisayar ve muhtarlık binası olmayan mahallelerede muhtar evi istiyorum? dedi.
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ