Muhtarların görevi büyük ve önemli

Muhtarların görevi büyük ve önemli

MUHTARLAR BÜYÜK GÖREV ÜSTLENİYOR

Muhtarların görevi büyük ve önemli

AK Parti İl Teşkilatı tarafından Merkez´e bağlı mahalle muhtarlarına yemek verildi.

MUHTARLAR BÜYÜK GÖREV ÜSTLENİYOR

Toplantıda konuşan İl Başkanı Akçay ve Milletvekili Adayları muhtarların büyük görevler üstlendiğine dikkat çekerek, bundan önce verdikleri ve bundan sonra verecekleri destekten dolayı teşekkür ettiler.

SORUNLARI SORUNLARIMIZDIR

Ak Parti İl Teşkilatı Merkez´e bağlı mahalle muhtarlarıyla Mangal Sefam Restoran´da toplantı ile bir araya geldiler. Toplantının açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, muhtarların mahalle ve köylerdeki önemine değinerek, ?Muhtarlarımız mahalle ve köylerde halkla birebir olup dertlerini ve sıkıntılarını yakından takip edip bunları siyasilere ileten önemli unsurlardır. Teşkilat olarak bu zamana kadar tüm muhtarlarımızla uyum içerisinde çalıştık. Bundan sonra da uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. Mahallenin ve köylerin sorunu muhtarların sorunu, muhtarların sorunu da bizim sorunumuzdur. Muhtarlarımız bu zamana kadar bize hep destek verdiler. Bundan sonra da vermeye devam edeceklerinden şüphem yok. Ak Parti ile hizmetler bundan önce olduğu gibi bundan sonra da tüm hızıyla devam edecek. Sizler bizi desteklediğiniz sürece bizlerin de hizmetleri devam edecek. Bizler birlik ve beraberlik içerisinde Kırıkkale için çalışacağız. Verdikleri destekten dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum´ dedi.

KÖPRÜ GÖREVİ GÖRÜYORLAR

Akçay´dan sonra konuşan Milletvekili Adayı Mehmet Demir, Biz milletvekili adayları olarak ilçelerimizi, beldelerimizi ve köylerimizi geziyoruz. Sizlerin dertlerini yakından takip ediyoruz. Bizim ulaşamadığımız yerlerde de muhtarlar devreye giriyor. Vatandaşlar siyasilere ulaşamayınca sorunlarını muhtarlara anlatıyor. Onlarda gerekli siyasilere iletiyorlar. Bu nedenle muhtarların görevleri ve sorumlulukları oldukça fazla ve önemli. Vatandaşla siyasiler arasında köprü görevi görüyorlar. 3. sıradan adayım, milletvekili seçilmem halinde 1 Kasım´da sizlerle daha fazla yakından ilgileneceğime söz veriyorum´ dedi.

ELİNİZ AYAĞINIZ OLACAĞIM

Demir´den sonra söz alan Milletvekili Adayı Abdullah Öztürk ise konuşmasında, ?Bende sizler gibi ilçede ve köyde büyüyen birisi olarak sizleri en iyi ben anlarım. Küçük yerde yaşamanın ne olduğunu iyi bilirim. Emin olun 1 Kasım´dan sonra da ben sizin içinizde olacağım ve sizin eliniz ayağınız olacağım. Bu davanın içerisinde yoğrulmuş, hak ve hakikate inanmış bir kardeşiniz olarak çıktığımız yolda Allah bizi mahcup etmesin. Bizim hayatta varoluş nedenlerimiz farklıdır bunu bazıları anlayamaz. 13 yıldır Ak Partinin Türkiye´nin çehresini değiştirdiği noktada şayet biz nefsimize yenilseydik bırakın insanları Allah bizi bağışlamazdı. Dolayısıyla biz bu davaya inanıyoruz, inşallah bu kutlu yolda sizlerin yanında bir nefer olarak sizlerle birlikte hizmet için el ele gönül gönüle çalışacağım. Yüce Allah bu görevi bize nasip ettiyse bunun önünde kimse duramaz´ dedi.

ALT YAPISI OLMAYAN KÖY KALMADI

Öztürk´ten sonra söz alan Ak Parti Milletvekili Adayı Ramazan Can da ?Eskiden köylerimizde mahallelerimizde sıkıntıların, sorunların arkası kesilmezdi. Alt yapısı olmayan köylerimiz mahallelerimiz vardı. Ama şimdi bu sorunlarla konuşulan bırakın beldeyi neredeyse köy kalmadı. Bizim görevimiz köylerimize, mahallelerimize sahip çıkmak. Üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Sizler belediye başkanlarını kaymakamlıkların sürekli kapısını çalın ve eksiklerinizi iletin. Belediye başkanları her fırsatta meclise gelip dertlerini ve isteklerini bize anlatıyor biz de elimizden geleni yapıyoruz. Bu dönemde yine sizlerin desteğiyle 3 milletvekili çıkarıp 3 vekil olarak sizlerin yanında olacağız´ diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız