Muhtarlara saadet mektubu

Muhtarlara saadet mektubu

Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun ve yönetim kurulu Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Tekinay?ı ziyaret etti. Vurgun Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak tarafından muhtarlara gönderilen mektubu takdim etti.

MİLLETİN GERÇEK TEMSİLCİLERİ
Tüm muhtarlar derneği Naci Tekinay?ı ziyaret eden Saadet Partisi Kırıkkale İl Başkanı Faruk Vurgun ziyaret sırasında yaptığı konuşmada milletin gerçek temsilci muhtarlar olduğu dile getiren başkan Vurgun, ?Mahallelerdeki yoksul, aç önce sizler medet umuyor. Bu yüzden muhtarlık görevi demokrasinin en zorlu ama en kutsal görevlerden biridir. Muhtarların en önemli görevi her türlü sıkıntı ve imkânsızlığa rağmen yerine getirmeye çalıştığını biliyoruz. Gösterdiğiniz fedakârlık her türlü takdirin üzerinde? dedi. 
 
380 TL GİBİ KOMİK BİR ÖDENEK ALIYORLAR
Muhtarlara bir kez daha sonsuz teşekkür ettiklerini ifade eden Vurgun, ? Muhtarlarımız günümüzde hak ettiği değeri göremiyorlar. 380 TL gibi komik bir ödenek alıyorlar, emekli olmayan muhtarların emekli sandığına primleri ödenmiyor. Aldıkları 380 TL ile primlerini ödemeye çalışıyorlar. Dolayısıyla karşılıksız hizmet etmiş oluyorlar. Biz Milli görüş temsilcileri olarak 42 yıldır yaşana bilir bir Türkiye?nin mücadelesini veriyoruz. Bu hedefin en önemli aşaması ise yaşanabilir köy, yanşa bilir mahalle oluşturmaktır. Yeniden büyük Türkiye?yi kurmaktır bu yüzden çalışmalarımızı çok önemsiyoruz. Her türlü sorunlarınızda yanınızda odlumuzu bilmenizi istiyoruz? dedi.
 
SİYASİ PARTİLER ÖNEMLİDİR
Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Tekinay ise siyasi partilerin desteklerine ihtiyaçlarının söyledi. Tekinay ? Türkiye geneli 52 bin 875 muhtar var biz halkla iç içeyiz her siyasi partinin isteği ülke yönetmek hiçbir parti muhalefetin olmasını istemez? diye konuştu.
 


1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ