Muhtarlar yeni maaştan memnun

Muhtarlar yeni maaştan memnun

Kırıkkale Muhtarlar Derneği eski Başkanı Ağa Pehlivanlı ve Yeni Mahalle Muhtarı Mirzali Tarlabölen maaşlarının 4 bin 250 liraya yükseltilmesini olumlu bir gelişme olarak gördüklerini söyledi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞANA TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Kırıkkale Muhtarlar Derneği eski Başkanı Ağa Pehlivanlı ve Yeni Mahalle Muhtarı Mirzali Tarlabölen maaşlarının 4 bin 250 liraya yükseltilmesini olumlu bir gelişme olarak gördüklerini söyledi.

 

MEMNUNİYETLE KARŞILANDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın muhtar maaşlarının asgari ücret olan 4 bin 250 liraya yükseltildiği yönündeki açıklama muhtarlar arasında memnuniyetle karşılandı. Kırıkkale Muhtarlar Derneği eski Başkanı, Yeni Doğan Mahallesi Muhtarı Ağa Pehlivanlı ve Yeni Mahalle Muhtarı Mirzali Tarlabölen,

 

Cumhurbaşkanı’nın maaşlarını yükseltmesinin muhtarlara verdiği değerin bir göstergesi olarak değerlendirdiklerini söylediler. Bu iyileştirmenin çalışma azimlerini daha da arttıracağını belirten Ağa Pehlivanlı  “Cumhurbaşkanımıza tüm muhtarlarımız adına teşekkür ediyoruz. 4 bin 250 lira yaptığı ödeneklerimizi memnuniyetle karşılıyoruz” dedi. Ağa Pehlivanlı ayrıca yerel yöneticilerin de kendilerine her zaman kolaylık sağladığını bu sayede mahalle halkının istek ve taleplerini daha kolay karşıladıklarının söyledi. Pehlivanlı ayrıca Kırıkkale valisi başta olmak üzere Belediye Başkanı ve bürokratlara da teşekkür ettiklerini bildirdi   

 

GİDERLERİMİZ NORMALDEN FAZLA

Muhtarın giderlerinin hakikaten çok fazla olduğunu bu durumda her hangi bir emeklinin veya bir esnafın bu giderlerin altından kalkmasının sıkıntılı olduğunu belirten Muhtar Ağa Pehlivanlı ödeneklerinin bu seviyeye çıkartılmasıyla maddi yönden biraz rahatlayacaklarını dolayısıyla vatandaşın işlerini rahat takip etme imkanı bulacaklarını söyledi.

 

BUGÜNKÜ ZAMLARA GÖRE NORMAL

Bugünkü zamlara göre ödeneklerinin asgari ücrete göre ayarlanmasının normal olduğunu belirten Yeni Mahalle Muhtarı Mirzali Tarlabölen ise muhtarların çoğunun bu açıklamadan memnun olduğunu ancak bazı meslektaşlarının da özellikle zamlar nedeniyle ücreti yetersiz bulduğunu dile getirdi. Tarlabölen, “Tabii ki ücretlerimizin 2 bin 600 liradan asgari ücret seviyesine çıkması sevindirici ve güzel bir durum. Bazı muhtarlarımız için yeterli görünmeyebilir, bazıları için çok fazla bile gelmiş olabilir ama bizler için önemli bir konu. Bizim gibi nüfusu fazla olan mahallelerde sıkıntı da büyük oluyor bu sıkıntıları gidermek ve vatandaşın hizmetine daha fazla koşmak şimdi daha rahat olacak” dedi.

 

BİZLERE DE BİRER TOGG VERİLSİN

Maaşlarının iyileştirilmesinin üzerlerindeki yükü biraz olsun hafifleteceğini belirten muhtarlar çalışma sahalarının büyük olması nedeniyle ulaşım konusunda da sıkıntı yaşadıklarını belirterek kendi üretimimiz olan yerli ve milli otomobilimiz olan TOGG marka otomobilden muhtarlara verilebileceği yönündeki söylentilerin gerçek olmasını beklediklerini söylediler. Muhtarlar bizlere de birer TOGG verilmesini istiyoruz” dediler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız