Muhtarlar saygıyı hak ediyor

Muhtarlar saygıyı hak ediyor

İl Müftüsü Bekir Gerek, ?Öğretmenler, muhtarlar ve din görevlileri bulunduğu bölgede her zaman saygınlıkla karşılanmış ve örnek alınmıştır. Muhtarlar, bağlı bulunduğu mahalle ve köydeki sorunları çözen, mahalledeki olayları kavrayan ve saygınlık kazanan k

BARIŞI VE GÜVENİ TEMSİL EDİYORSUNUZ
Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Naci Tekinay ve yönetim kurulu üyeleri İl Müftüsü Bekir Gerek?i makamında ziyaret etti. Kutlu Doğum Haftası nedeniyle düzenlenen programlar hakkında İl Müftüsü Bekir Gerek ile fikir alışverişinde bulunan muhtarlar, kutlu doğum programlarının iyi bir şekilde organize edildiğini söyledi. Muhtarların bulunduğu mahalle ve köylerde önemli görev üstlendiğini belirten İl Müftüsü Bekir Gerek, ?Muhtarlar, öğretmenler ve din görevlileri her zaman sevilen ve toplum tarafından saygı ile karşılanan kişidir. Bu yüzden her zaman dikkatli ve örnek kişi olmayı hedeflemeliyiz. Toplumda barışı ve güveni simgeleyen muhtarlar bir çok konuda vatandaşlarımıza yardımcı oluyor. Bu yüzden muhtarlarımıza teşekkür ediyorum? diye konuştu.

KARDEŞLİK MESAJI
Kutlu Doğum Haftası ile ilgili konuşan Gerek programların şu ana kadar iyi bir şekilde ilerlediğini söyledi. Gerek yaptığı açıklamada, ?Programlarımızda, Peygamberimizin kardeşlik mesajı topluma en yaygın bir şekilde veriyoruz. Peygamber Efendimizin Diyanet İşleri çalışanlarının da katılacağı bir organizasyonu ile Cumhuriyet Meydanı?nda yüzlerce vatandaşımız ile buluştuk. Bu konuda kentimizde bu konuda müftülüğümüzün organize edeceği etkinliğe belediyelerimiz sivil toplum örgütlerimiz, odalarımız ve iş adamlarımız üzerine düşen desteği verdi, emeğe geçenlere teşekkür ediyorum. Her yıl olduğu gibi, bu yılda Kutlu Doğum programlarını en iyi şekilde kutladık? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ