Muhtarlar bir araya geldi

Muhtarlar bir araya geldi

Kırıkkale ve Yöresi Eğitim, Kültür ve Dayanışma Derneği (KALENDER) organizasyonunda bir araya gelen muhtarlar, köylerinin ve mahallelerinin sorunlarını dile getirdi.

İKRAMDA BULUNULDU

Celal Bayar Parkı`nda yaklaşık 300 muhtarın katıldığı ve sohbet havasında geçen programa il, ilçe, belde ve köy muhtarları katıldı. Uzun zamandır görüşemeyen muhtarlar, programda birbirleriyle görüşme imkanı buldu. Etkinlik şehitlerin ve geçmişlerin ruhuna Kuran-ı Kerim ile birlikte dua edilmesiyle başladı. Muhtarların kendilerini tanıtmasıyla devam eden programda daha sonra Kırıkkale`nin problemlerinden, eğitim ile kültürün öneminden ve muhtarların karşılaştıkları problemlerden bahsedildi. Daha sonra gelen misafirlere ikramda bulunuldu.

 

DAHA SIK BİR ARAYA GELECEĞİZ

Programa katılan Tüm Muhtarlar Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve Tüm Muhtarlar Derneği Kırıkkale Şube Başkanı Sayın Naci Tekinay`a Osmanlı Turası tablosu hediye edildi. Tekinay?da KALANDER Başkanı Şuayip Demir`e çiçek takdim etti. Muhtarlar, programdan çok memnun olduklarını belirterek, teşekkürlerini bildirdi, programların devamını beklediklerini belirtti. Dernek olarak tanışma ve kaynaşma programlarına önem verdiklerini belirten KALENDER Başkanı Şuayip Demir, "Bu bir başlangıç ve bundan sonra tüm muhtarlarımızla daha sık bir araya gelmeye çalışacağımız." dedi.

 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ