Muhtarlar şehir Parkını çok sevdi

Muhtarlar şehir  Parkını çok sevdi

Kırıkkale´deki Mahalle Muhtarları Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya sürpriz bir ziyarette bulundular

MUHTARLARDAN SÜRPRİZ ZİYARET  

Tüm Muhtarlar Dernek Başkanı Ağa Pehlivanlı ve mahalle muhtarları Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´ya sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkana teşekkür ziyaretinde bulunan muhtarlar günün anısına plaket takdim etti.

SÜPRİZ ZİYARETE TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Ziyaret sonrasında Başkan Muhtarlarla birlikte Büyük Şehir parkı ve Kırıkkale evlerini ziyaret etti. Büyük Şehir Parkı´nın tüm Kırıkkaleli Kırkkalelilerin beğenisini kazandığını söyleyen muhtarlar böyle bir eseri Kırıkkalemize kazandırmalarından dolayı Başkana teşekkür etti. Kırıkkale evlerinde muhtarları ağırlayan Belediye Başkanı Saygılı burada muhtarlarla çay içip sohbet etti. Muhtarlara yapılan çalışymalar hakkında açıklamalarda bulunan Saygılı tüm çalışmalarda muhtarların mutlaka katkısının olduğunu belirterek teşekkür etti. Özellikle kenar semtlerdeki mahallelerin muhtarlarının işlerinin zor olduğunu anlatan Saygılı Belediyeye düşen ne varsa muhtarların aracılığı ile yapılmaya gayret edildiğini söyledi.

 

MUHTARLARA KAPILARIMIZ AÇIK

Bunun için muhtarlara her zaman kapılarının açık olduğunu belirten Saygılı ?Sizler bizim mahallelerde bir anlamda temsilcimizsiniz, mahallenizdeki tüm çalışmalar sizlerin sayesinde yapılmaktadır. Bize vatandaşladrımız direk ulaşamıyabilir ancak sizler onlarla her zaman beraber olduğunuz için bize sizlerin aracılığı ile ulaşma imkanı buluyorlar. Sizler mahalle halkı ile bizim aramızda köprü vazifesi yapıyorsunuz bu konuda her zaman talep ve isteklerinize açığız? dedi

HABER MERKEZİ  



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ