Muhtarlar Kazez´e veda etti

Muhtarlar Kazez´e veda etti

SULAKYURT´TA, TAYİNİ ÇIKAN KAYMAKAM HARUN KAZEZ İÇİN İFTAR YEMEĞİ DÜZENLENDİ

Muhtarlar Kazez´e veda etti

Sulakyurt İlçesi´nde köy muhtarları tarafından tayini çıkan Kaymakam Harun Kazez için iftar yemeği düzenlendi.

26 KÖY MUHTARI KATILDI

Yükselen Mahallesi Yunus Emre Caddesi´nde bulunan Selçuk Tamkoç´a ait ?Bereket Sofrası? lokantasında düzenlenen iftar yemeğine, Kaymakam Kazez´in yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Şafak Şahin, Belediye Başkanı İsmail Bildik, İlçe Emniyet Amiri Erhan Akbaba, İl Genel Meclis Üyesi Habip Altıntop, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Tamkoç ile ilçeye bağlı 26 köy muhtarı katıldı.

DOĞU TÜRKİSTAN VURGUSU

Kaymakam Kazez burada yaptığı konuşmada, düzenlenen yemek programı nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İftar yemeği vesilesiyle köy muhtarlarıyla bir araya geldiklerini ifade eden Kaymakam Kazez, ?Rahmet ve bereketin bol olduğu ramazan ayı vesilesiyle yapılan tüm ibadetlerimizi ve tutulan oruçlarımızı Allah kabul etsin. Yüce rabbimizden nimetlerini bizlere nasip ettiği gibi Doğu Türkistan´da, Filistin´de, Suriye´de, Irak´ta ekmek dahi bulamayan ve tutsak halinde dahi oruç tutan kardeşlerimize de hayırlı rızıklar ve bereketli iftar sofralarını nasip etmesini diliyorum? dedi.

MUHTARLAR ADINA PLAKET

Kaymakam Kazez, tayini çıkması nedeniyle ileri bir tarihte ilçedeki görevinden ayrılacağını, ancak Sulakyurt halkının kendisini açısından önemli bir değer taşıdığını ve her zaman için görüşmeye devam edeceğini sözlerine ekledi. Kaymakam Kazez´e yemek sonrasında köy muhtarları adına Ağaylı Köyü Muhtarı Kadir Şahin tarafından plaket verildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü