Muhtar, mahalledeki temsilcimiz olacak

Muhtar, mahalledeki temsilcimiz olacak

GELİN BİR OLALIM, BİRLİKTE OLALIM

Muhtar, mahalledeki temsilcimiz olacak

CHP Milletvekili adayı Av. Hasan Biçer CHP iktidarında muhtarlarla ilgili düzenlemelerden söz ederken muhtarın mahalleden sorumlu tek yetkili olduğunu belirterek ?Muhtarlar bizim mahalledeki temsilcilerimiz olacak? dedi.

MUHTARLARLA YEMEKTE BULUŞTU

CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Av. Hasan Biçer seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Mahalle Muhtarlarıyla yemekli bir toplantıda bir araya geldi. Kırıkkale Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı ve mahallelerden katılan muhtarlar öncelikle Milletvekili adayı Hasan Biçer´i soru yağmuruna tuttular. Muhtarlar Milletvekili olması halinde Kırıkkale ile ilgili nasıl bir çalışma yapacağını, CHP´nin seçim beyannamesindeki vaatlerini ve CHP iktidarında Muhtarlarla ilgili düzenleme konularında çeşitli sorular yönelttiler.

MAHALLENİN TEK SORUMLUSU

Milletvekili adayları Mustafa Demiral, Adem Şahin merkez ilçe başkanı Yücel Kızık ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Milletvekili adayı Hasan Biçer muhtarların mahallenin tek sorumlusu olduğunu söyledi. Mahalle sakinlerinin oyu ile göreve seçildikleri için muhtarın mahalle sakinlerinin sorunlarıyla da yakından ilgilenmesi gerektiğini belirterek siyasetçilerin de ayrı olduğuna dikkat çekti. Biçer CHP´nin emekli, çalışan, asgari ücretli ve diğer bir takım düzenlemeleri içeren seçim bildirgesinde emeklilerle ilgili de düzenleme olduğunu söyledi. Onun için CHP´nin muhtar ve muhtarlık müessesene önem verdiğini kaydetti.

BİZİ SEÇİN TALEP EDİN

Milletvekili adayı Mustafa Demiral ise muhtarlara yönelik yaptığı konuşmada milletvekilinin görev ve alanının aslında bilindiği gibi olmadığını söyledi milletvekilinin seçildiği bölge ile ilgili sorunları meclis gündemine taşımak ve giderilmesi gereken sorunları gidermek olduğunu ayrıca bölgesindeki yatırım ve benzeri hizmetler konusunda da Milletvekilinin devrede olması gerektiğini bildirdi. Demiral onun için muhtarlara ?Bizi seçin mecliste ne kadar çok sosyal demokrat milletvekili olursa ülkenin geleceği o kadar aydınlık olur? dedi.

GELİN BİR OLALIM BİRLİKTE OLALIM

Milletvekili adayı işçi emeklisi Adem Şahin ise muhtarlara öncelikle birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Burada önemli olanın birlik içinde ülkemize, yaşadığımız şehre nasıl yararlı oluruz onun hesabı içinde olunması gerektiğini söyledi. Şahin muhtarlardan bir dönemliğine oy vermelerini istedi. Hem yemek hem sohbet şeklinde süren toplantının sonunda muhtarlarla hatıra fotoğrafı çekildi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız