Muhtar, belediyeyle halk arasında köprüdür

Muhtar, belediyeyle halk arasında köprüdür

ŞEHRİMİZ İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ

Muhtar, belediyeyle halk arasında köprüdür

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan kongre sonucunda yeniden seçimi kazanan Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´yı makamında ziyaret etti.

ŞEHRİMİZ İÇİN HEP BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Belediye Başkanı Mehmet Saygılı Muhtarların belediye ile halk arasında bir köprü vazifesi gördüğünü söyledi. Saygılı aynı zamanda muhtarların her konuda ağır sorumluluğunun olduğunu belirterek, ?Şehrimiz için hep birlikte çalışıyoruz. Şehrimizin tüm sorunlarını birlikte çözeceğiz, şehrimizi daha yaşanılabilir hale getirmek bizim görevimiz? dedi.

VERDİKLERİ DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Kırıkkale Tüm Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevine tekrar seçilen Ağa Pehlivanlı ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette Tüm Muhtarlar Derneği Başkanı Ağa Pehlivanlı, Başkan Saygılı´ya muhtarlara verdiği destek için teşekkür etti. Başkan Saygılı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeniden Tüm Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Ağa Pehlivanlı´ya başarı diledi.

MUHTARLARLA SIK SIK BİR ARAYA GELİYORUZ

Yapılan ziyarette Saygılı, "Muhtarlarımız ile birlikte sürekli bir araya geliyoruz. Göreve geldiğimiz günden itibaren şehrimizin önemli problemlerini muhtarlarımız ile birlikte çözüme kavuşturduk. Şehrimiz için hep birlikte çalışıyoruz. Aslında muhtarlar belediye ile vatandaş arasında bir köprü vazifesi yapıyor. Vatandaşın bize ulaşamadığı yerde muhtar devreye giriyor? diye konuştu.

HABER MERKEZİ



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü