MUHTAÇ AİLELERİ BANA BİLDİRİN

MUHTAÇ AİLELERİ BANA BİLDİRİN

Ramazan ayı öncesi vatandaşları kötü davranışlardan uzak durmaya ve herkese karşı sabırlı olmaya davet eden Vali Hakan Yusuf Güner yaptığı yazılı açıklama ile ?Vatandaşlar ve muhtarlar yardıma muhtaç aileleri bana bildirsin, ben gereğini yaparım? dedi.

DAYANIŞMA ZAMANI
Ramazan ayanın sabır ayı olduğunu belirten Vali Hakan Yusuf Güner ?Tüm dünyada olduğu gibi ilimizde de 1 Ağustos 2011 Pazartesi günü idrak edeceğimiz Ramazan ayı, her türlü hayır, rahmet ve bereketi kendisinde barındıran çok mübarek bir aydır. Fakat asıl olan bu kıymetli zaman dilimini gereği gibi ihya etmektir. Ramazan ayı yardımlaşmanın, dayanışmanın, yaraları sarmanın, ihtiyaç içerisinde olanların dertleri ile dertlenmenin zirveye çıktığı bir aydır. Ramazan ayı, açlığın ne olduğunu anlamak suretiyle de bunu devamlı tadan fakirlere yardım ellerinin uzatıldığı, ibadet, tövbe, dua, arınma, sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın geliştiği bir aydır? dedi.
 
YARDIMLAR DEVAM EDECEK
Vatandaşları ve mahalle muhtarlarını mahallelerinde ya da çevrelerinde bulunan yardıma muhtaç aileleri, Valiliğe bildirmelerini konusunda bilgilendiren Güner ?Bu aya uygun olarak her türlü kötü davranışlardan sakınarak birbirimize merhamet edelim ki merhamet bulalım. Ramazan boyunca valiliğimiz ve ekipleri tarafından ziyaret ve yardım çalışmaları devam edecektir. Ayrıca vatandaşlarımızdan ve muhtarlarımızdan yardıma muhtaç olup kimsenin ulaşamadığını düşündükleri çaresizleri valiliğimiz 0 318 224 25 25 nolu telefona bildirmeleri önem arz etmektedir. Huzur, barış, esenlik dileklerimizle kamuoyuna duyurulur? ifadelerinde bulundu.


1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı