Muhtaç ailelere destek olun

Muhtaç ailelere destek olun

Vali Ali Kolat eşi İlksen hanımla birlikte Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na kayıtlı yoksul ve bakıma muhtaç aileleri evlerinde ziyaret ettiler. Yardıma muhtaç ailelere desteklerinin devam edeceğini belirten Kolat, komşusu açken tok yatan bizden de

AİLELERLE YAKINDAN İLGİLENDİ

Vali Ali Kolat, eşi İlksen Kolat ile birlikte ilk olarak, Yuva mahallesinde oturan yaşlı ve bakıma muhtaç olan Sadık- Hanife Kınacı çiftini evinde ziyaret etti. Ziyarette, aile ile yakından ilgilenilerek, onların talepleri ve sorunları hakkında bilgiler alındı. Buradaki aileye Kolat ve eşi İlksen Kolat tarafından, çeşitli hediyeler verildi. Yuva mahallesindeki ziyaretten sonra, Vali Ali Kolat ve eşi İlksen Kolat, Etiler mahallesinde oturan ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Başkanlığı’nda kaydı bulunan Mürsel-Ayşe Ergün çifti ziyaret edilerek iftar konuğu oldular.

 

RAMAZAN AYI PAYLAŞMA AYIDIR

Etiler mahallesinde konuk olduğu aile ile birlikte iftar yapan Kolat burada yaptığı kısa konuşmada; “Tarih boyunca, komşusu açken tok yatan bizden değildir, düsturu ile hareket eden bir milletiz. Bu anlamda yakınımızda bulunan fakiri, fukarayı ve zorda kalanları takip ederek yardım elini uzatmalıyız. Sosyal devlet olmanın ilkesi gereği devlet olarak zorda kalan ve bakıma muhtaç olan vatandaşlarımızı tespit ederek onların her türlü ihtiyaçlarını imkânlar nispetinde karşılamamız gerekiyor. Valilik ve kamu kurum ve kuruluşları olarak vatandaşlara en güzel hizmeti sunmak için elimizden gelen gayret ve çabayı göstermeliyiz. Ramazan ayı aynı zamanda paylaşma ve yardım ayıdır.  Ben bu anlamda iftar sofrasını bizimle paylaşan ailemize teşekkür ediyorum.” dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ