MÜHİTTİN ARDAHAN?DAN TEKNOLOJİK SERGİ

MÜHİTTİN ARDAHAN?DAN TEKNOLOJİK SERGİ

Mühittin Ardahan İlköğretim Okulu tarafından Fen, Teknoloji ve Tasarım Sergisi düzenlendi. Sergide öğrenciler yaptıkları teknolojik icraatları sergilediler.

TASARIMLAR İNCELENDİ
Okulun Fen ve Teknoloji Öğretmeni Nurgül Durak ile Teknoloji Tasarım Öğretmeni Ayşegül Gündüz tarafından düzenlenen sergiye Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker başta olmak üzere, milli eğitimde görevli müdürler ve Kırıkkale?de ki bazı ilköğretim okullarının müdürleri katıldı. Okul Müdürü Habip Aykul, okulu hem akademik, hem sanat hem de spor alanında duyurmak için ilk sınavını başarı ile geçti. Müdür Peker, sergide ki ürünleri ve tasarımları ilgi ile inceledi. Müdür Aykul ?Öğrencilerimizi yeni ilköğretim programına uygun düşünen bireyler olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz? dedi.
 
ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMEN İŞBİRLİĞİ
Sergiye katılan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Peker, öğrencilerin ve öğretmenlerin büyük bir titizlikle hazırladığı teknolojik tasarımları yakından inceledi. Müdür Peker yaptığı konuşmasında ?Muhitin Ardahan İlköğretim okulunun öğrenci ve öğretmenlerin iş birliği ile Fen ve Teknoloji sergisini çok beğendim. Öğrencilerin ders dışında bu gibi faaliyetlerde bulunması çok güzel. Bu sergide emeği geçen öğrenci ve öğretmenlere teşekkürlerimi bir borç olarak kabul ediyorum? dedi  
 


1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti