Mühimmat Fabrikasına 85 işçi alımı yapılacak

Mühimmat Fabrikasına 85 işçi alımı yapılacak

MESLEK LİSELİ GENÇLER, BU HABER SİZE...

Mühimmat Fabrikasına 85 işçi alımı yapılacak

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Kırıkkale´deki Mühimmat Ayırma ve Ayıklama Tesisi Müdürlüğüne 31 ayrı branş için toplamda 85 işçi alınacak.

KIRIKKALE´DE İKAMET EDECEK

Lise ve dengi okulların Endüstriyel Kontrol, Mekatronik, Kimya, Kimya Proses, Bilgisayar Destekli Endüstriyel Modelleme, Bilgisayar Destekli Makine Ressamlığı, Bilgisayarlı Makine İmalatı, Endüstriyel Kalıp, Makine Bakım Onarım, Çelik Konstrüksiyon, Isıl İşlem, Kaynakçılık, Metal Doğrama, Otomasyon Sistemleri, Elektromekanik Taşıyıcılar Bakım Onarım, Endüstriyel Bakım Onarım, Döküm, İzabe, İş Makineleri, Otomotiv Elektromekaniği, Otomotiv Boya, Otomotiv Gövde, Lojistik, Kimya Laboratuvarı, Makine Ressamlığı, Tesviye, Metal İşleri, Elektrik Tesisatları ve Pano Montörlüğü, Motor ve Tasarım Teknolojisi bölüm mezunu 59 Cephane Islahatçısı ve de herhangi bir lise mezunu 26 Diğer Tahmil Tahliye ve İlgili Yük Taşıma İşçileri olmak üzere toplamda 85 kamu işçisi alımı yapılacak.

BAŞVURULAR İŞ KUR´A YAPILACAK

KPSS 2014 en az 60 puan alan adayların başvuru yapabileceği ilan için Kırıkkale il ve ilçelerinde ikamet şartı vardır. Başvurular 23 Aralık 2015-1 Ocak 2016 tarihleri arasında İŞKUR Kırıkkale il müdürlüğüne veya İŞKUR resmi internet adresin yapılacaktır. Alınacak işçi sayısının üç katı kadar aday sözlü sınava çağrılmaya hak kazanacaktır. Kesin listeye giren adaylar 12 OCAK­15 OCAK 2016 tarihleri arasında Diploma, Adli sicil kaydı, Nüfus cüzdanı, fotoğraf, KPSS sonuç belgesi vb. evraklarla adresine elden teslim edeceklerdir.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü