Muharrem, matem ayı

Muharrem, matem ayı

CHP KADIN KOLLARI İL BAŞKANLIĞINCA DÜZENLENEN ETKİNLİĞE YAKLAŞIK 500 KİŞİ KATILDI

CHP KADIN KOLLARI İL BAŞKANLIĞINCA DÜZENLENEN ETKİNLİĞE YAKLAŞIK 500 KİŞİ KATILDI

Muharrem, matem ayı

CHP Kırıkkale İl Kadın Kolları tarafından aşure programı düzenlendi. İl Başkanlığındaki programda üyelere aşure ikram edildi. İl Başkanı Ahmet Önal böylesi günlere önem verdiklerini bildirdi. Önal birlik ve beraberliğin sembolü olan bu günde birlik ve beraberliğimizin kimse tarafından bozulmasına izin verilmeyeceğini söyledi. 

BİRLİK VE BERABERLİĞE ÖNEM VERİYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları tarafından aşure programı yapıldı. Muharrem Ayı dolayısıyla katılımcılara aşure ikram edildi. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmalar yapıldı. Kırıkkale İl Başkanlığı, Merkez ilçe ve Kadın Kolları Başkanlığı ile Gençlik Kolları Başkanlığınca ortaklaşa düzenlenen programa çok sayıda partili katıldı. Bu arada görevliler parti binası çevresindeki esnaflara ve vatandaşlara da aşure ikram etti. 

KATILIMCILARA AŞURE İKRAM EDİLDİ

İl Kadın Kolları Başkanı Güllü Aykut ve yönetim kurulu üyeleri ortaklaşa hazırladıkları aşureyi katılımcılara ikram ettiler. Parti il binasındaki etkinlikte kısa bir açıklama yapan Kadın Kolları İl Başkanı Güllü Aykut amaçlarının bu günü anmak ve birlik beraberliğin sembolü olan aşure ikram ederek birlik ve beraberlik mesajı vermek olduğunu söyledi Aykut benzer etkinliklerinin devam edeceğini belirterek siyasi çalışmaların yanında sosyal içerikli çalışmalara önem verdiklerini de kaydetti.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı