Muhalefetin şansı kalmadı

Muhalefetin şansı kalmadı

AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Cumhurbaşkanlığı seçiminde tüm partilerinin AK Parti'nin karşısında olacağını söyledi. Muhalefet partilerinin artık iktidar şansı kalmadığını belirten Demir, üç genel, üç yerel ve iki referandumdan büyük bir başarıyla ç

BİRİNCİ PARTİ YAPTI
AK Parti İl Danışma ve İl Divan Kurulu Toplantısı, AK Parti İl Başkanlığı’nda yapıldı. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Belediye Başkanı Mehmet Demir, İlçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclis üyeleri ve partililer katıldı. AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, partilerinin gündeminde Cumhurbaşkanlığı seçimi olduğunu ve herkesin buna odaklandığını söyledi. Muhalefetin artık iktidar olma şansının kalmadığını belirten Demir, üç genel, üç yerel ve iki referandumda milletin partilerini birinci parti yaptığını hatırlattı.

İSTİKRARLI ŞEKİLDE YÜRÜYORUZ
Türkiye’nin istikrarlı bir şekilde büyüdüğünü belirten Demir, Türkiye siyasi tarihinde ilk kez vatandaşların kendi Cumhurbaşkanını seçeceğini bildirdi. Muhalefet partilerinin yine AK Parti’nin karşısında yer alacağını belirten Demir, muhalefetin artık iktidar şansı kalmadığını ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de kendilerine karşı olacaklarını iddia etti. Demir konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi, “Soma’da yaşanan felaket hepimizi derinden üzdü. Ancak devletimiz orada gerekli yardımları yapıyor ve yaralar kapanıyor.”

10 YIL ÖNCEKİ TÜRKİYE YOK
“Baktığımız zaman 10 yıl önceki Türkiye yok. Kimseden yardım beklemeden kendi işlerini kendisi yapan, yaralarını kendi saran büyük bir Türkiye var. Türkiye istikrarlı bir şekilde büyüyor. Muhalefet partilerinin de iktidara gelme umudu kalmadı. 3 yerel seçim, 3 genel seçim ve 2 referandumda muhalefet partileri sandıktan çıkamadı. Yine Cumhurbaşkanlığı seçimi Türkiye tarihinde bir ilk olarak göze çarpıyor. Millet ilk kez sandığa giderek Cumhurbaşkanını kendi hür iradesiyle seçecek.”

TARİHİN EN ÖNEMLİ SEÇİMİ
“Cumhurbaşkanlığı seçimleri partimizin birinci gündem maddesidir. Bu konuda yine sandıkta görev alan partililerimiz bilgilendiriyor. Herkes sandığa yine sahip çıkacak. Bir sandıkta dokuz kişi hazır bulunacak. Bu seçimde yine herkes bizim karşımızda olacak. CHP, MHP, BDP gibi partiler güçlerini birleştirip bizim karşımızda yer alacaklar. Yine ihtilallerden beslenmiş kişilerden akıl almaya gidenler var. Şapkalarını alıp onların yanına gidiyorlar. Ama milletimiz liderine yine sahip çıkacak ve bu seçimde de büyük bir başarıya imza atacağız.” dedi.

TARİHİN EN BÜYÜK OYUNU ALDIK
Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise yaptığı açıklamada, “30 Mart seçimlerinden sonra ilk kez İl Divan toplantımızı yapıyoruz. Seçimlerden iyi bir neticeyle çıktık ve büyük bir başarıya imza attık. Tarihin en büyük oyunu alarak seçimi kazandık.
Tüm gruplara ve bizim karşımızda yer alan odaklara rağmen seçimi kazanmayı bildik. Tabi seçimi kazanmamız güven ve sorumluluk gerektiriyor. Kırıkkale’nin gelişmesi için gece gündüz çalışıyoruz. Nasıl en iyi hizmet edebiliriz onun gayreti içindeyiz”

KAYNAKLAR SINIRLI İHTİYAÇLAR SINIRSIZ
“Kaynaklar sınırlı, ihtiyaçlar sonsuz ve vatandaşlarımızın yararına ne iş varsa onları yapmaya çalışıyoruz. Kaynakları doğru kullanarak disiplinli ekip çalışmasını benimsiyoruz. Birlik ve beraberlik halinde çalışacağız. AK Parti’nin büyüklüğünü herkes görüyor. Baktığımız zaman bir parti üçüncü kez bir ilde yerel seçimi kazanıyor. Çıta hep yukarı taşınacak.” diye konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız