Muhalefet açmaz içinde

Muhalefet açmaz içinde

Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, PKK`nın 8 Mayıs`ta çekilme sürecinin başlatılacağını hatırlatırken, muhalefetin bir açmaz içerisinde olduğunu öne sürdü.

ÇEKİLME 8 MAYIS`TA BAŞLIYOR
Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Oğuz Kağan Köksal, PKK`nın 8 Mayıs`ta çekilme sürecinin başlatılacağını belirttiğini ifade ettiğini hatırlatırken, muhalefetin bir açmaz içerisinde olduğunu öne sürdü. Sürecin başarılı bir şekilde yürütüldüğünü belirten Köksal, "Analar ağlamasın, bizim en büyük arzumuz ve duamız da buydu" dedi.
VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ
Kırıkkale`de parti il binasında vatandaşların sorunlarını dinleyen Oğuz Kağan Köksal, düzenlediği basın toplantısında gündemle ilgili açıklamada bulundu. Köksal, "Hızlı başlattığımız süreç içinde biz analar ağlamasın, artık şehitler gelmesin ve insanlarımız birbiri ile kardeş olsun istedik. Zaten var olan kardeşliğini tesis etmek üzere böyle bir çalışma başlatıldı" dedi.
SORUNUN ÜZERİNE CESARETLE GİTTİK 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın, herkesin cesaret edemeyeceği bir şekilde sorunun üzerine gittiğini belirten Köksal, "Başbakanımızın önderliğinde, burada başbakanımızın devlet adamlığını takdir etmek lazım. Parti milletvekili olarak söylemiyorum. Ben bir vatandaş, eski Emniyet Genel Müdürü yapmış bir insan olarak söylüyorum. Böylesine zor bir noktayı herkes cesaret edip de elini taşın altına koymaz. Ama Başbakanımız zoru yaptı" diye konuştu.
SÜREÇ AŞAMA AŞAMA DEVAM EDECEK 
Sürecin parça parça yürüyeceğini belirten Köksal, "8 Mayıs açıklaması, sürecin başarı ile yürüttüğünü gösteriyor. İnşallah kısa süre içersinde insanlar çocuklarını askere gönderirken veya ticareti, alışverişi yaparken endişe duymayacak. Türkiye`deki insanlar birbirini kucaklayacaklar. Bizim isteğimiz, o insanlar birbirlerini kucaklasın, analar ağlamasın. Bizim en büyük arzumuz ve duamız da buydu" dedi.
MUHALEFET TAM BİR AÇMAZ İÇİNDE 
Köksal, muhalefetin ise bir açmaz içerisinde olduğunu iddia etti. Süreci muhalefet olsa da, olmasa da vatandaşın desteği olduğu için yürüttüklerini belirten Köksal, "MHP başka bir tavır içersinde karşı çıkıyor. CHP ne yaptığını ve ne yapacağını kendileri de bilmiyor. CHP`nin içinde bir grup çıkıyor ve diyor ki `başarılıdır desteklemek zorundayız` diyor, hemen ertesi günü görevden alarak `istifa et` diyorlar. CHP kendi içersinde bir açmaz içinde, onun için de muhalefetin de bu işe destek vermesini isteriz" diye konuştu.


mahir kara
27.04.2013 19:57:33
surec asama asama devam ediyor zaten sira imrali canisinin serbest birakilmasinda yazik gercekten yazik sizlere bu vatanin ekmegini suyunu ye bdp ile ile imrali ile elele kolkola ol chp yi hic sevmezdim onlarin durusuna hayranim simdi bu sehitlerin kemikleri sizliyor kemikleri rabbimden sizlere akil fikir diliyorum ama rabbim onu da size degil hak edenlere verir

1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ