Muhabirimizin Acı Günü

Muhabirimizin Acı Günü

BİR GÜNDE İKİ ACI

Muhabirimizin Acı Günü

Gazetemiz muhabiri mesai arkadaşımız Kemal Başol bir günde iki acı birden yaşadı. Başol´un teyzesi ve bir başka teyzesinin kızı aynı gün hakkın rahmetine kavuştu. Teyzesi ve teyzekızının cenazeleri ayrı ayrı camilerde kılınan namazdan sonra defnedildi.

BİR GÜNDE İKİ ACI

Gazetemiz muhabiri mesai arkadaşımız Kemal Başol bir günde iki acıyı birden yaşadı. Kemal Başol´un Çalılıöz Mahallesinde yaşayan teyzesi Atibe Acar rahatsızlığı nedeniyle uzun zamandır tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Bu sarada aynı gün bir başka teyzesinin kızı Fadime Demirpençe´de kalp krizi geçirdi. Kaletepe Mahallesinde yaşayan 50 yaşındaki Fadime Demirpençe müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

CENAZELER AYRI AYRI DEFNEDİLDİ 

Kemal Başol´un annesinin kız kardeşi Atibe Acar´ın cenazesi Çalılıöz Mahallesindeki Nenehatun Camisinde kılınan öğle namazından sonra Yeni Mahalle Mezarlığında defnedildi. Cenazeye merhumenin ailesi yakınları ve mahalle sakinleri katıldı. Aynı gün kalp krizi sonucu vefat eden Kemal Başol´un teyzekızı Fadime Demirpençe´nin cenazesi de İkindi Namazına müteakip Etiler Ulu Camii´nde kılınan cenaze namazının ardından Yenimahalle Mezarlığına defnedildi merhumenin cenazesine ailesi yakınları ve komşuları katıldı.



İLHAT
11.09.2015 20:58:49
Allah rahmet eyleye.

1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama