Müdür Kökrek veda etti

Müdür Kökrek veda etti

Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürü iken Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü olarak ataması yapılan Kökrek, ilçede görev yapan okul ve kurum müdürleriyle bir araya geldi.

Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürü iken Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü olarak ataması yapılan Kökrek, ilçede görev yapan okul ve kurum müdürleriyle bir araya geldi.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK

Şehit Ahmet Sandalcı Anadolu Lisesi'nin Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıda konuşan Kökrek, başarılı çalışmaların arkasında birlik ve beraberlik ile güvenin en önemli kavramlardan biri olduğunu söyledi. Bir eğitimcinin her zaman çevresini aydınlatması gerektiğini hatırlatan Kökrek, "Çok değerli yönetici arkadaşlarım ve sizlerin nezdinde okullarda canla başla görev yapan öğretmen ve görevli diğer personele beraber yürüttüğümüz bu süreçte destek vermelerinden dolayı herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

HERKESTEN HELLALİK İSTEDİ

İlçede çok iyi bir ekiple çalıştıklarını belirten Kökrek, şöyle konuştu: "Uzun yıllar yöneticilikte bulundum . Çok iyi bir ekiple çalıştığımı biliyorum ve bu sayede sizlerle de güzel işler yaptık. Birçok başarıyı birlikte hak ettik. Zorluklara da beraberce göğüs gerdik. Yerimiz ülkemizin hangi noktasında olursa olsun vazifemizin bilincinde olmalıyız ve sizleri unutmayacağım. Kardeşliğimiz daim olsun istiyorum.

BU HİZMET BAYRAĞINI DAHA İLERİYE TAŞIYACAK

“Benden sonra vazifeyi devralacak yönetici arkadaşıma da başarılar diliyorum. O da üzerine düşen sorumluğun bilincinde olarak bizden aldığı bu hizmet bayrağını daha da ileriye taşıyacaktır" dedi.  Kökrek, daha sonra okul ve kurum yöneticileriyle bir bir helalleşerek vedalaştıktan sonra atandığı yeni görev yeri olan Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlamak üzere ilçeden ayrıldı.



1

Tüm okullarımız kütüphaneli oldu

2

Zor ama kutsal Bir görevimiz var

3

Özel Yetenekler BİLSEM’DE buluştu

4

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz

5

Kırıkkale MEM ödüle doymuyor

6

45 okulumuzda kütüphane yokmuş

7

Belediye’den eğitime Rehberlik hizmeti