Mucize kurtuluş

Mucize kurtuluş

YOLUNU KAYBEDEN YAŞLI KADIN 3 GÜN BOYUNCA ARAZİDE OT YİYİP DERELERDEN İÇTİĞİ SUYLA HAYATTA KALMAYI BAŞARDI

YOLUNU KAYBEDEN YAŞLI KADIN 3 GÜN BOYUNCA ARAZİDE OT YİYİP DERELERDEN İÇTİĞİ SUYLA HAYATTA KALMAYI BAŞARDI 

Mucize kurtuluş

Balışeyh´e bağlı Koçubaba köyünden yaşlılık maaşını çekmek için Balışeyh ilçe merkezine geldikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan yaşlı kadın üç gün aradan sonra jandarma tarafından boş bir arazide sapasağlam bulundu.

YAŞLILIK MAAŞINI ÇEKMEK İÇİN AYRILDI

Alınan bilgiye göre Balışeyh ilçesine bağlı Koçubaba köyünde kimsesi olmadığı için yalnız yaşayan 74 yaşındaki Sultan Çetin, 9 Nisan´da yaşlılık maaşını çekmek için köyden gelen bir otomobil ile Balışeyh´e geldi.  İlçede işini bitirdikten sonra geldiği otomobil ile köye döndü. Köy içinde evine gitmeye çalışırken yolunu kaybeden kadın köyden uzaklaştı.  Uzun süre yaşlı kadından haber alamayan yakınları, durumu jandarmaya bildirdi.

BOŞ BİR ARAZİDE SAPASAĞLAM BULUNDU

Bunun üzerine İl Jandarma Komutanlığının oluşturduğu 100 kişilik ekip ve vatandaşlar, kadının bulunması için ilçe genelinde ve dağlık alanda arama çalışması başlattı. Ekipler, Sultan Çetin´i 3 günlük süren çalışmanın ardından köye yaklaşık 3 kilometre uzaklıkta boş bir arazide sapasağlam buldu,  112 Sağlık ekiplerince Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan yaşlı kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü