Mücevher ve takının yeni adresi Yonca, yeni yerinde

Mücevher ve takının yeni adresi Yonca, yeni yerinde

KALİTELİ MEKÂN, KALİTELİ HİZMET

Mücevher ve takının yeni adresi Yonca, yeni yerinde

Yaklaşık 4 yıldan bu yana Kırıkkalelilere hizmet veren Yonca Sarraf ve Kuyumculuk yeni adresine taşındı. İstanbul Caddesindeki iş yeri düzenlenen sade bir törenle hizmete açıldı.

KALİTELİ MEKÂN, KALİTELİ HİZMET

Kırıkkale´de sarraf ve kuyumculuk sektöründe yaklaşık 4 yıldan bu yana hizmet veren Yonca Sarraf ve Kuyumculuk yeni yerine taşındı. Daha önce küçük ve mütevazı bir dükkânda müşterilerine hizmet veren Yonca Sarrafı İstanbul Caddesindeki yeni yerine taşındı. Daha büyük ve daha modern biçimde hizmet amaçlanan iş yerinin açılışı önceki gün düzenlenen sade törenle yapıldı. Dualar eşliğinde yeni iş yeri hizmete sunuldu.

KATILANLAR BOL KAZANÇ DİLEDİ

İşletmeciliğini eski Saadet Partisi İl Başkanı Arif Erdal ve emekli Osman Coşkun´un yaptığı Yonca Sarraf ve Kuyumculuğun açılış törenine Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Kırıkkale Belediyesi eski Başkanlarından Mustafa Pekdoğan, Belediye Başkan adaylarından işadamı Mahir Yılmaz, Saadet Partisi il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, iş adamları, esnaflar ve iş yeri sahiplerinin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. İmamın bol kazanç üzerine yaptığı dua sonrasında açılış kurdelesi tüm katılımcıların iştirakiyle kesildi. Açılışa gönderilen çelenk ve çiçek sayısının çok fazla olması dikkat çekti.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı