Mücadelemiz Kırıkkale için

Mücadelemiz Kırıkkale için

Memur-Sen İl Başkanı Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yasin Pekuz ve yönetim kurulu üyeleri, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına seçilen Ishak Gençer’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

Memur-Sen İl Başkanı Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yasin Pekuz ve yönetim kurulu üyeleri,

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlığına seçilen Ishak Gençer’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdiler.

MÜCADELEMİZ KIRIKKALE İÇİN

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İshak Gençer, kendisine hayırlı olsun ziyaretine gelen Memur-Sen İl Başkanı Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yasin Pekuz, Başkan Yardımcıları Mustafa Veske ve Haydar Torun ile bir araya geldi. Karşılıklı görüş alışverişinin gerçekleştirildiği ziyarette konuşan Pekuz, “Hepimizin çaba ve gayreti Kırıkkale için, memleketimiz için. Birlik ve beraberlik içerisinde en güzel çalışmalara imza atmak amacıyla üzerimize düşen görevleri yerine getiriyoruz” dedi.

GÖREVİMİZİN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ

Kendisine bu başkanlık görevine layık gören herkese teşekkür ettiğini belirten Gençer, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti belirtti. Ekonomik ve çeşitli faaliyetlerde esnaf üyeleriyle beraber çalışma sergilediklerini ifade eden Gençer, “Aldığımız emanetin ne kadar sorumluluk taşıdığı ve önemli bir görev olduğunun bilincindeyiz. İnşallah bu göreve layık olarak bizlerde üzerimize düşen çaba ve gayretleri yerine getireceğiz” şeklinde konuştu.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız