Mücadelemiz kararlılıkla sürecek

Mücadelemiz kararlılıkla sürecek

BU HAFTANIN NÖBETÇİ VEKİLİ CAN...

Mücadelemiz kararlılıkla sürecek

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Halk gününde vatandaşlarla bir araya geldi. İlk olarak basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Can, daha sonra vatandaşların dertlerini sıkıntılarını dinlediler. Geçtiğimiz günlerde Polis Memuru Mustafa Nohut Diyarbakır´da şehit düşmüştü. Can, ?Şehidimize tüm Kırıkkale yandı. Türk Silahlı Kuvvetleri mücadelesini kararlılıkla sürdürecek? dedi.

BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

AK Parti İl Başkanlığında gerçekleştirilen halk gününe vatandaşlar büyük bir ilgi gösterdi. Milletvekili Ramazan Can´a dertlerini ve sıkıntılı anlatan vatandaşlar çözüm beklediklerini ifade ettiler. Ramazan Can basın mensuplarına yaptığı açıklamada ise Diyarbakır´da şehit düşen Mustafa Nohut´a başsağlığı diledi. TSK´nın doğuda hainlere göz açtırmadığını belirten Can, mücadelenin her zaman devam edeceğini söyledi.

EK BÜTÇE

Gece 4´te meclis mesaisinin bittiğini söyleyen Can, Ek bütçeyi çıkardıklarını ifade etti. 3 Vekil olarak Ankara´da bazı ziyaretler gerçekleştirdiklerini ifade eden Can, ? Milli Eğitim Müsteşarlığı, TOKİ ve Ankara iller bankasını ziyaret ettik. Ziyaret Sebebimiz Kırıkkale´yle ilgili yatırımlar. 3 vekil olarak aramızda güzel bir uyum var ve bunu en iyi şekilde değerlendiriyoruz? dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız