‘MR’ Sorununa Kiralık çözüm

‘MR’ Sorununa Kiralık çözüm

KÜ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİNDE AYLARDIR ÇALIŞMADIĞI İÇİN HASTALAR MAĞDUR EDİLİYORDU

KÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde Sık, sık arızalandığı için hastaların mağduriyetine yol açan MR sorununa nihayet çözüm bulundu. Yönetim bozuk olan cihazı tamir ettirmek yerine, özel bir şirketten cihaz kiraladı. Birkaç aya kadar kiralık MR devreye girecek.  Milyon dolarlık eski cihazın ise ne olacağı merak konusu

ŞİKÂYETLERİN ARKASI KESİLMİYOR

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde sorunların ardı arkası kesilmiyor. Sorunlardan kayraklı şikâyetlerin de her geçen gün arttığı ifade ediliyor. Hastanedeki MR cihazının sık sık arızalanması ve hastaların özel hastaneye veya diğer sağlık kuruluşlarına yönlendiriliyor olması vatandaşlar arasında değişik yönleriyle eleştiriliyor. Arızanın tamir edilmemesinin yönetimin işine geldiğini de ileri süren vatandaşlar MR cihazının aylardır bozuk olduğu için hastaların başka sağlık kuruluşlarına veya özel hastanelere yönlendirilerek mağdur edildiğini iddia ediyorlar.   

 MR CİHAZI SORUNUNA KİRALIK ÇÖZÜM

Sık sık arızalandığı için şikayetlere konu olan MR cihazı sorununa yönetim ilginç bir çözüm buldu. Mevcut cihazın tamir masrafı yüksek çıktığı için yönetim eski MR’ı tamir ettirmek yerine özel bir firmadan karşılıklı yapılan bir protokol çerçevesinde yeni bir cihaz kiraladı. Çekim ve  raporlama işlemini de firmanın yapacağı cihaz için şu sıralarda cihazın hizmet vereceği yer organize ediliyor yapılıyor. Firma elemanlarının kullanacağı cihaz ile sorun giderilmiş olacak. Bu arada arızalı cihazın ne olacağı merak ediliyor. CHP Milletvekili Ahmet Önalı’n da bir soru önergesi ile TBMM’ne taşıdığı sorunun bir an önce giderilmesi bekleniyor.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız