MPT-55 için önemli sipariş

MPT-55 için önemli sipariş

DİĞER FİRMALARA DA SİLAHLARI BİZ VERİYORUZ

MPT-55 için önemli sipariş

MKE Silah Fabrikası Müdürü Mehmet Ocakçıoğlu, Milli ve yerli silahlarımızdan MPT-55 için önemli bir miktar siparişin olduğunu ve seri üretime başlanacağını söyledi. Ocakçıoğlu, ?MPT-55´in prototipini yaptık. 500-600 tanesini verdik? dedi.

DİĞER FİRMALARA DA SİLAHLARI BİZ VERİYORUZ

Av tüfeği yapılan tezgâhlarda askeri silah yapımının zor olduğunu ve bu nedenle firmaların zorluk yaşadığını ifade eden MKE Silah Fabrikası Müdürü Mehmet Ocakçıoğlu, ?MPT-76´nın diğer firmalarla olan ilişkisi var. Silahları tam yapamadıklarını duyuyoruz. Yapamadıkları için de bizden yapılmış silah istedikleri ve bizim de onlara Bakanlık oluruyla onlara silah verdiğimiz doğru.?

BİZ 21 BİN SİLAH TESLİM ETTİK

Bir firmaya bir tane diğer firmaya da iki tane yapılmış silahımızı vermek durumunda kaldık. Şimdi firmaların tezgâhları güzel olabilir ama oralarda silah fabrikası ruhu yok. Çalışan işçisi yok, çalışan mühendisi yok orada. Onlar av çiftesi ile iştigal ettikleri için, her şeyi av çiftesi gibi sanıyorlar. Böyle bir askeri silah ortaya çıkınca da tabi ki bocalıyorlar.  İleride yapabilirler mi, yapamazlar mı bilemiyoruz. Şu durumda bocalama dönemindeler. Biz 21 bin silahımızı teslim ederken bizimle ortak proje yapan bir firmamız henüz 500 adet teslim etmiş durumda. Onların da tam randımanlı olmadığını teslim alan heyetten biliyoruz? dedi.

TESTLERİ GEÇTİĞİMİZ ZAMAN SERİ ÜRETİM DEVAM EDECEK

Milli ve yerli silahlarımızdan MPT-55 için önemli bir miktar siparişin olduğunu ve seri üretime başlanacağını da sözlerine ekleyen Ocakçıoğlu, ?MPT-55´in prototipini yaptık. 500-600 tanesini verdik. Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, MİT, Jandarma gibi kurumlara verdik ve korumalar tarafından kullanılıyor. Bunun haricinde de 40 bin adet MPT-55 siparişimiz var. İlk etapta 500 tanesini hazırladık, test aşamaları devam ediyor. O testleri geçtiğimiz zaman seri üretim devam edecek? dedi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ