Motosikletçilerden 30 Ağustos kutlaması

Motosikletçilerden 30 Ağustos kutlaması

Kırıkkale Motosiklet Kulübü üyeleri, gerçekleştirdikleri gösteriyle 30 Ağustos kutlamalarına damga vurdular. Sürpriz gösteri, gerek izleyenler gerekse bizzat törene iştirak edenler tarafından ilgiyle izlenirken tören komutanı ve vali yanlarına giderek mot

691 ÜYEYE SAHİP

Türkiye çapında 691, Kırıkkale’de 37 üyeye sahip Motosikletçiler Kulübü, Kırıkkale Motosikletçiler Kulübü olarak Şubat 2012’de faaliyete geçti. Motosiklet sporuna gönül vermiş 20-35 yaş arası 37 genç, her hafta sonu çeşitli komşu illerdeki üyelerle buluşup faaliyet gerçekleştiriyorlar.

RENK KATTILAR

Kırıkkale’de de 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine katılarak bu mutlu güne renk katmak ve kulüplerini Kırıkkale’ye tanıtmak amacıyla böyle bir faaliyet gerçekleştirdiklerini ifade eden Kırıkkale Motosikletçiler Kulübü Başkanı Timuçin Alsancak, “Bizler motosiklet sporuna gönül vermiş arkadaşlarımız bir araya getirerek özellikle Kırıkkale’deki motosiklet kullanıcılarıyla ilgili olumsuz imajı yıkmak, bu işi yalnızca spor olarak yaptığımızı göstermek için buradayız. Birçoğumuz evli barklı, düzenli hayatı olan, belli yaşa gelmiş insanlarız. Kulübümüz üyelerinde aradığımız en önemli vasıf, belli ahlaki kriterler sahip olmalarıdır. Bundan böyle özel günlerde, milli bayramlarda bizleri görmeniz hiç de şaşırtıcı olmasın” dedi.

VALİ TEBRİK ETTİ

Motosikletlerindeki Türk Bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanındaki Zafer Bayramı törenlerine katılan kulüp üyelerini bu sürprizlerinden dolayı tebrik eden Kırıkkale Valisi Ali Kolat ve tören komutanı, motosikletçilere teşekkür etti. Törenin ardından konvoy halinde hareket eden kulüp üyeleri Zafer Caddesinde de renkli görüntüler oluşturdular. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ