Motor tutkunu gencin acı ölümü

Motor tutkunu gencin acı ölümü

BİR YIL ARAYLA ÖNCE ANNESİNİ, SONRA POLİS BABASINI YİTİRDİĞİ İÇİN DEDESİNİN YANINDA YAŞIYORDU!

BİR YIL ARAYLA ÖNCE ANNESİNİ, SONRA POLİS BABASINI YİTİRDİĞİ İÇİN DEDESİNİN YANINDA YAŞIYORDU!

Motor tutkunu gencin acı ölümü

Kırıkkale´de önceki gün eski Samsun Yolu Sanayi Kavşağında meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren 22 yaşındaki Yüksel Aydın´ın feci ölümünün arkasından yürek burkan bir hikâye çıktı.

KENDİ KULLANDIĞI MOTOSİKLETİYLE REFÜJE ÇARPMIŞ

Önceki gece eski Samsun Yolu Sanayi Çarşısı yol kavşağında kullandığı motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren 22 yaşındaki Yüksel Aydın´ın cenazesi, dün dedesiyle yaşadığı Sanayi Mahallesindeki camide, ikindi vakti kılınan cenaze namazından sonra Yenimahalle mezarlığında defnedildi. Talihsiz gencin cenazesine ailesi, yakınları ve vatandaşlar katıldı. Cenazede ayrıca Yüksel Aydın´ın kardeşi Onur Aydın´ın üyesi bulunduğu Motosiklet Kulübü üyelerinin motor kıyafetleriyle hazır bulunmaları dikkat çekti. Onur ve arkadaşları talihsiz gencin tabutu başında gözyaşı döktü.

ÖNCE ANNESİNİ, SONRA POLİS BABASINI YİTİRDİ

Talihsiz kazada yaşamını yitiren 22 yaşındaki Yüksel Aydın, küçük yaşta annesini amansız bir hastalık sonucu yitirdi. Polis memuru babası ağabeyi Onur ve kız kardeşi Elif ile yapayalnız kalan talihsiz gencin bir süre sonra da Çankırı Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Cihat Ali Aydın geçirdiği ani rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdi. Anne ve babasını kısa bir arayla kaybeden üç kardeş, Kırıkkale´de yaşayan dedeleri Yüksel Aydın´ın yanına yerleşti. Dedesiyle aynı adı taşıyan Yüksel Aydın´ın önceki gün geç saatlerde babasından yadigâr kalan ve içinde babasının beslediği balıklar bulunan akvaryumu çarşı merkezinde açtığı işyerine bıraktıktan sonra motosikletiyle dönerken kaza geçirdiği öğrenildi.

HABER-FOTO: Murat Karadağ



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama