MORALLER YERİNDE

MORALLER YERİNDE

MKE Kırıkkalespor 23. Hafta da kendi evinde seyircisi önünde Torbalıspor?u 3?0 yenmesinin ardından yüzler gülüyor. İlk yarının sonlarına doğru alınan kötü sonuçların üzerine set çeken Kırıkkalespor, ikinci yarının başlarında biraz sendelese de üst üste 2

RAKİP İŞİMİZİ KOLAYLAŞTIRDI
Torbalıspor maçını değerlendiren Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, oyun olarak ilk yarıda fazla etkili olamadıklarını ancak ikinci yarıda güzel bir oyun sergilediklerini belirtti. Aydoslu ?Mutlak galibiyet için çıktığımız maçta 3 puanı almak mutlu etti. Rakiplerimizin de puan kaybetmesi ile sıralamada iyi bir konuma geldik. Oyun olarak özellikle ikinci devre girdiğimiz birçok net pozisyonu cömertçe harcadık. Zemin güzeldi futbol elverişli bir zeminde oynadık. Daha iyi pas yapan bir takımdık. 1. devrede pozisyon üretmekte zorluk çektik. Golü bulduktan sonra rakibin öne çıkması işimizi kolaylaştırdı? diye konuştu.
 
ÇOK NET POZİSYONLAR KAÇIRDIK
 ?Rakibin üzerine ilk dakikalardan bastırmamız ve üstüne hemen gol atmamız işimizi kolaylaştırdı. Çok net kaçırdığımız pozisyonlarımız vardı. Skor olarak puan olarak bizim için yeterli. Futbolcularımızın moralleri iyi onlara teşekkür ediyorum. Deplasmanda hafta içi Diyarbakır Diski maçı ve hemen ardından kendi evimizde Zeytinburnu maçı var. Bizim geleceğimizi belirleme açısından iki tane maça çıkacağız. Futbolcu kardeşlerim bunu biliyor. Bu başarıda emeği geçen özellikle futbolcularımı kutluyorum. Karşılığını alacaklar. İnşallah böyle devam eder? diye konuştu.
 
İYİ HAZIRLANACAĞIZ
İkinci devrede oynadıkları iki maçın skor olarak moral verdiğini dikkat çeken Aydoslu, bu hafta ki Diyarbakır maçı öncesine de değindi. Aydoslu, ?Hafta içi oynayacağımız Diyarbakır Diski maçını bugün itibari ile düşüneceğiz ve en iyi şekilde hazırlanacağız. Diyarbakır Diski maçından iyi dönmek en büyük hedefimiz. Bugünden itibaren o maçı en iyi şekilde hazırlanacağımızı düşünüyorum? ifadelerini kullandı.
 


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ