Moladaki Araçları Soyup soğana çeviren Çete Çökertildi

Moladaki Araçları Soyup soğana çeviren Çete Çökertildi

Ankara`nın Elmadağ ilçesinde, şehirlerarası seyahat eden ve mola veren vatandaşların araçlarını soyan çete çökertildi. Yakalanan çete üyelerinin ilimizde de bazı hırsızlık olaylarına karıştıkları belirlendi

UZUN SÜREDİR ARANIYORLARDI
Ankara`nın Elmadağ ilçesinde, şehirlerarası seyahat eden ve mola veren vatandaşların araçlarını soyan çete çökertildi. Çete üyelerinin Ankara, Eskişehir, Kırıkkale, Çankırı gibi birçok ilde bu yolla hırsızlık yaptığı, emniyet ekipleri tarafından uzun süredir arandığı bildirildi.
GÜVENLİK KAMARASINA TAKILDI
Çetenin Ankara yakınlarında yaptıkları bir hırsızlık olayı da dinlenme tesisinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Elmadağ yakınlarında alışveriş için mola veren bir vatandaş hırsızlar tarafından takip edildiğinden habersiz aracını park edip ailesiyle beraber markete gittiği sırada hırsızlık zanlıları takip ettikleri aracın yanında durup etrafı kontrol ediyor. Uygun zamanda da aracın camını kırarak soygunu geçekleştiren hırsızlar, sakince olay yerinden uzaklaşıyor. Hiç bir şeyden haberi olmayan vatandaş aracın yanına geldiğinde camın kırıldığını ve soyulduğunu anlıyor.
JANDARMA VE POLİSİN İŞYBİRLİĞİ
Görüntüleri inceleyen jandarma ve polis ekipleri ortaklaşa bir operasyon düzenleyerek hırsızları kıskıvrak yakaladı. Görüntülerdeki kadın hırsız ise kaçmayı başardı. Çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanan hırsızlık zanlıları cezaevine gönderildi. Kaçan kadın zanlının yakalanması için çalışmalar devam ediyor.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ