Modifiyeli araçlara geçit yok

Modifiyeli araçlara geçit yok

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından, vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak ve güvenli bir trafik ortamında seyir edebilmelerini sağlamak amacıyla, günün muhtelif saatlerinde teknik değiş

DENETİM YAPILDI
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ?Son zamanlarda araçlarını modifiye ettirerek yani motorun gücünü arttırarak, dış görünüşünde değişiklikler yaptırarak, aracın daha süratli, görüntüsü ve hızıyla dikkat çeken bir araç haline getiren bazı özel oto ve  motosiklet sürücülerinin özellikle geceleri Samsun Bulvarındaki Dispanser, Etiler, ve Sanayi kavşağında aralarında süratli çıkış ve yolda araçla kayma gösterisi yaparak, araçlarında ki ses,müzik cihazlarının sesini fazla açarak,  kamunun rahat ve huzurunu bozacak veya kişilere zarar verecek şekilde saygısızca kullanan ,bu tip araç sürücüleri üzerinde hafta sonu etkili  bir trafik denetimi yapılmıştır?

74 SÜRÜCÜYE CEZA
 ?Yapılan denetimlerde modifiye edilmiş 33 özel otomobil ve hız motosikleti sürücüsüne işlem yapılmış, bu tip araçlardan Karayolu Trafik Kanununa göre eksikliği görülen 21 araç Trafikten men edilerek ilimizdeki otoparklara çekilmiştir. Ayrıca hafta sonu yapılan denetimlerde 74 sürücüye 6.707.00 Türk Lirası tutarında ceza yazılmış sürücü belgesiz araç kullanan 17,  yetersiz sürücü belgesi ile araç kullanan 7 olmak üzere   toplam 24 sürücüye idari işlem yapılmak üzere Trafik suç tutanağı tanzim edilmiştir. Halkımızın rahat ve huzurunu bozacak şekilde araç kullanan bu tip araç sürücülerine karşı yaptığımız denetimler artarak devam edecektir? denildi.




1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ